Bayan Milli Güreşçiler Kampa Girdi

Türkiye Güreş Federasyonu Bayan Güreş Milli Takımlar Teknik Direktörü Engin Bakay ve Burdurlu 3 bayan milli sporcu ile birlikte Demirkazık kampına girdi.

İstanbul‘da 24 Haziran‘da düzenlenen Avrupa Şampiyonası nedeniyle kampa girdiklerini belirten Bayanlar Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Engin Bakay, yola çıkmadan önce Burdur Terminali‘nde Milli Takım kampı ile ilgili bilgi verdi. Bakay, "Yeni Güreş Federasyonu beni Milli Takım Teknik Direktörlüğü‘ne getirdi. Bugün 3 şampiyon güreşçim ile Niğde Demirkazık Güreş Milli Takım kampına gidiyoruz. 22 Haziran tarihine kadar sürecek kamptan sonra Sırbistan‘da yapılacak Avrupa Şampiyonası‘na katılacağız. Kampa

katılacak güreşçilerimizin, iyi bir kamp süresinden sonra Sırbistan‘dan iyi başarılar ile döneceklerini, Sırbistan‘dan sonra İstanbul‘da yapılacak olan Avrupa Şampiyona‘sında şampiyon olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Burdurlu Milli Güreşçiler Kıymet Koçyiğit, Canan Kolukısa ve Meryem Çağaç, Avrupa Şampiyonası nedeniyle heyecanlı olduklarını dile getirdi. Türkiye Şampiyonu Bayan Güreşçi Kıymet Koçyiğit, "Demirkazık kampında iyi bir hazırlık döneminden sonra Sırbistan‘dan başarıyla dönmek istiyorum. Engin Hocamın bende emeği büyüktür. Hocamın bana verdiği desteğin karşılığını ödemek istiyorum. Ayrıca Engin Hocamızın Milli Takım Teknik Direktörü olması bizi çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA