Başkan Ünsal Göksen Güven Tazeledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılırken, başkanlığa tek aday olan Ünsal Göksen yeniden seçildi.

GASKİ Tesisleri‘nde yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Asım Güzelbey, Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Divan Kurulu üyeleri ile diğer davetliler katıldı.

Divan‘ın oluşturulmasıyla başlayan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla devam etti. Genel kurul toplantısında raporlar üzerinde görüşme ve yönetim kurulunun ibra edilmesinden sonra, gelecek dönem bütçe faaliyet raporları okundu.

Dilek ve temenniler bölümünde bir konuşma yapan Başkan Ünsal Göksen, bu sezon yakaladıkları başarının yapılanmasına iki yıl önce başladıklarını söyledi.

Göksen, yaz okulunun yanına futbol okulunu eklediklerini bunun meyvelerini de toplamaya başladıklarını belirterek, "Futbol okulumuzda 9 branşta futbolcu yetişiyor. Milli takıma verdiğimiz oyuncular var. Basketbol branşımız da önemli başarılar elde etti. Geçen yıl 2. lige çıktık. Hedefimiz basketbolu Gaziantep‘te tekrar sevdirmektir" dedi.

Bu yılki başarıdan dolayı takımdaki 9 futbolcuya Süper Lig takımlarından teklif olduğunu dile getiren Göksen, "Bu bizim için büyük bir gururdur. İskelet kadromuzu bozmayacağız. Yeni gençlerin peşindeyiz. Teknik ekibimizle birlikte izlediğimiz genç futbolcular var. Şampiyonluk değil Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirerek gidebildiğimiz yere kadar gitmektir. İnşallah aynı çizgiyle bu sene de aynı şekilde ilerleyeceğiz.

Konuşmasında zaman zaman duygulu anlar yaşayan Başkan Göksen, "Büyükşehir Belediyespor Belediyeden para alamıyordu. Sağolsun Başkanımız Asım Güzeelbey bizi bu konularda rahatlattı. Yönetim olarak sürekli önümüzü açtı. Bize her konuda sonsuz destek verdi. kendisine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sezon başında Play-off hedefi koyduklarını bunu da başardıklarını ifade eden Onursal Başkan Asım Güzelbey ise, "Buna bazı insanlar inanmadı. Biz futbolcu arkadaşlara, teknik ekibe ve yönetime inanıyoruz. Çünkü prensiplerle idare edilen bir kulüp meydana geldi. Birçok kişi kulübün adının belediyespor olduğu için sanki belediye takımıymış gibi bir kamu takamı gibi değerlendirebilir. Bize de bu konuda zaman zaman eleştiriler, öneriler gelmekte hatta, Belediyenin ne işi var gibi serzenişler gelmekte. Ama

bilinmeyen bir taraf var. Bu kulüp artık kurumsal bir kulüp. Bu kulübün sahibi Belediye değil bugün seçilen 23 arkadaşımızdır. Biz böyle bir sistem kurduk" şeklinde konuştu.

Kendilerine başarıya aç futbolcu ve teknik ekip gerektiğine dikkat çeken Güzelbey, "Kişinin kendi kariyeri dışarıda kalmalı. Bu prensipler de bize başarıyı getirdi. Teknik Direktörümüz Erol Azgın bana göre Bank Asya Ligi‘nin en başarılı hocasıdır" ifadelerini kullandı.

Bundan sonra Lig‘de işlerinin daha zor olduğunu anlatan Güzelbey sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Bundan önce bizi kimse kala almıyordu. Kimse gücümüzün farkında değildi. Burada Beşiktaş‘ı yenmemiz, Ziraat Türkiye Kupası‘nda Trabzonspor‘u saf dışı bırakmamız tüm dikkatleri üzerimize çekti. Bundan sonra rakiplerimiz buna göre önlem alacaklar. biz aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürsek Süper Lig hayal değildir"

Yapılan konuşmalardan sonra yeni yönetim topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA