Jose Mourinho: Nuri'yi dünya yıldızı yapacağım

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Nuri Şahin'i dünya starı yapacağım" dedi.

İspanyol devi Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, Türk Milli Takımın genç yıldızı Nuri Şahin'i dünya starı yapacağını söyledi. Barcelona karşısında şampiyonlar Ligi'nde elendikten sonra sessizliğe bürünen Portekizli Mourinho, ilk defa suskunluğunu bozdu ve yeni transferi Nuri Şahin üzerine açıklama yaptı. 48 yaşındaki tecrübeli hoca 'Nuri Şahin'i dünya starı yapacağım' dedi.

"NURİ ÜSTÜN YETENEK"


İspanyol Radyosu Larguero'ya konuşan Mourinho, "Nuri Şahin geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga futbolcuları tarafından sezonun en iyi futbolcusu seçildi. Biz zaten onu uzun bir süredir gözlüyorduk, izliyorduk. Nuri daha fazla gelişme yapabilecek yetenekte. Gelecekte çok daha iyi olup dünya starı olacak. Takımımızda Mesut Özil (22), Di Maria(23), Marcelo(23) ve Benzema(23) gibi genç yıldız futbolcularımız var' diye konuştu.

REAL MADRİD FIRTINASI ESECEK


Mourinho geleceğin Real Madrid'te olacağını vurgulayıp şunlar söyledi:

"Nuri Şahin ile birlikte gelecekte çok iyi başarılara imza atacağız. 3-4 yıl içinde Avrupa futbolunu bu futbolcularla sarsacağız. Tecrübe kazandıktan sonra bu futbolcularımızla Avrupa'da Real Madrid fırtınası esecek. Real Madrid hegomonyası hüküm sürecek."