Kayserispor‘un Bel Kemiği A Milli Takımı Bekliyor

Kayserispor‘da yakaladığı çıkışla yıldızı parlayan ve Sarı-kırmızılı takımın değişmezlerinden biri olan Hasan Ali Kaldırım‘ın en büyük hayali A Milli Takım‘da forma giymek.

Sahada gösterdiği üstün performans ve efendi duruşuyla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki Hasan Ali Kaldırım, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor‘daki hedeflerini anlattı. Bu sezon Kayserispor‘a transfer edilen yeni oyuncuların yaş ortalamasının gençleştiğine dikkat çeken Kaldırım, geçtiğimiz sezon oynayan oyuncuların bu sezon yeni gelen oyunculara ağabeylik görevi düştüğünü belirtti. Kaldırım, "Biz gençlere sahip çıkacağız ve takıma çabuk adapte olmalarını sağlayacağız. Hazırlıklar yeni

başladı, daha yeni yeni takıma alışıyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Teknik direktör Şota Arveladze, şu ana kadar herkesten gayet memnun. Gelecek 4 hafta içerisinde sezona çok iyi hazırlanacağız, kondisyon depolayacağız ve inşallah yeni sezona bomba gibi gireceğiz" dedi.

Kayserispor‘da hedefinin geçtiğimiz sezondakinden daha da çok iyi performans sergilemek olduğunu belirten Kaldırım, "Üstün performansımı bu sezon 34 maç olarak başarabilirim diye düşünüyorum. Kayserispor‘la şampiyonluk hedefimiz var. İnşallah bu hedefe bu sezon gideriz" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon tecrübe kazandığını kaydeden Kaldırım, en çok isteğinin A Milli Takım‘da forma giymek olduğunu belirtti. Kaldırım, "Sahada sergilediğim performansımı artırarak eninde sonunda A Milli Takım‘a çağrılacağımı düşünüyorum. Eğer çağrılmazsam da, ben Almaya‘da doğdum ve orada büyüdüm. Almanya Milli Takımın‘da da oynama şansım var" ifadelerini kullandı.

Gurbetçi ailenin çocuğu olarak Almanya‘da dünyaya gelen Hasan Ali Kaldırım, futbol hayatına 2006-2007 yılında Tus Koblenz takımında başlamış, Mainz‘da dikkatleri üzerine çekerek 2009-2010 sezonunun ara transfer döneminde Kayserispor‘a transfer olmuştu.

Kaynak: İHA