Kayseri Erciyesspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yeni sezon hazırlıklarına pasta ve kurban keserek başladı.

Tesislerde toplanan Kayseri Erciyessporlu yönetim ve futbolcular yeni sezon açılışını yaptı. Pasta ve kurban kesiminin ardından futbolcular yaptıkları antrenmanda yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezon açılışı için Erciyesspor tesislerine gelen Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Şuana kadar anlaşmış olduğumuz arkadaşlarımızın katılımlarıyla birlikte sezon açılışını yaptık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın talepleri doğrultusunda şuanda stoper ve özellikle de santrafor konusunda eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Bu konularda çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç takımdan da haber bekliyoruz. Bilindiği gibi bonservisi çok olan

oyuncular üzerinde durmuyoruz. Genç bize mizacı uyacak. Erciyesspor‘a gelecekte de faydası olacak oyuncular üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor‘un yeni Teknik Direktörü Fikret Yılmaz ise, "Yeni transferlerimiz ve eskiden kalan oyuncularımızla yeni sezona başlıyoruz. Allah nasip ederse aralarına yeni oyuncularda gelecek ve çok iyi bir ekip yapıp yolumuza davam edeceğiz. Ankaraspor‘un da lige dönmesiyle 19 takım oldu. Bu rekabeti getirecek. Ankaraspor kesinlikle şampiyonluğa oynar diye tahmin ediyorum. Lige renk gelir diye tahmin ediyorum" dedi.

Kayseri Erciyesspor‘un futbolcusu Emrah Bozkurt, sakatsız, belasız bir sezon geçirmek istediklerini belirterek "Bildiğiniz gibi genç oyuncularla yeni sezona başladık. Bugünde aramıza katılacak yeni arkadaşlarımız var. İnşallah bu sene sezona iyi şekilde başlayıp tabi Ankaraspor‘un katılmasıyla beraber 19 takım olduk ve 36 maç oynanacak. Zor bir lig olacak. İnşallah anlımızın akıyla çıkarız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA