Karabağlar Belediyesi 19-07 Dünya Fenerbehçeliler Günü’Ne Destek Veriyor

İzmir‘de 19 Temmuz 2011‘de düzenlenecek Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamalarının tanıtım toplantısı yapıldı.

İzmir‘de 19 Temmuz 2011‘de düzenlenecek Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlamalarının tanıtım toplantısı yapıldı. Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Parkı’ndaki restoranda yapılan kahvaltılı toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Üzün, Belediye Meclis üyeleri, Ege Fenerbahçe Dernekler Birliği ve İzmir Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cem Çalışkan, Genel Sekreter Cem Kavur, Yönetim Kurulu üyeleri Raif Ataman ve Barış Özreçber, Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlkay Öztaş, gazeteciler Cihat Taysi, Nihat Sözeri ve diğer basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Burada bir açıklama yapan Birlik Başkanı Çalışkan "19-07" olarak da anılan Dünya Fenerbahçeliler Günü için yapılan hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini bildirdi. Ege Fenerbahçe Dernekler Birliği üyesi 21 dernek, Karabağlar Belediyesi ve çok sayıda sponsorun katılımıyla düzenlenecek etkinliğin ana amacının, Fenerbahçelileri biraraya getirerek ilişkilendirmek, ortak çalışmalar yürütmek ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Çalışkan, “Organizasyonu, derneğimizin 20. kuruluş yıl dönümüne denk gelmesi münasebetiyle de çok önemsiyoruz. Etkinlikten elde edeceğimiz gelirlerin bir bölümünü, geçen günlerde tedavisi için kampanya başlattığımız 7 yaşındaki SMA2 hastası Egemen Sarıer için bağışlayacağız. Fenerbahçelilerin ve yöneticilerimizin gerekli ilgiyi göstereceğinden şüphemiz yok. Başta Sayın Belediye Başkanım Sıtkı Kürüm’e ve emeği geçen diğer arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Toplantıda ayrıca İzmir Balkan Ülkeleri Arası Ticari ve Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği (İZBA) işbirliğiyle önümüzdeki ekim ayında düzenlenecek olan, gençliğin uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için sporun desteklenmesi temasının konu edileceği 8. Uluslararası Altın Saat Kulesi Ödülleri Festivali hakkında da bilgi verildi.