Dünya Şampiyonu Atletler Atilla Gülsar‘ı Ziyaret Etti

Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonası‘nda takım halinde dünya şampiyonu olan Cem Sultan Lisesi sporcuları İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti.

Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonası‘nda takım halinde dünya şampiyonu olan Cem Sultan Lisesi sporcuları İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti.

    20 - 21 Haziran 2011 tarihlerinde Polonya’da yapılan Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonası‘nda takım halinde dünya şampiyonu olan sporcular, okul müdürü Mehmet Erel ile birlikte Atilla Gülsar’ı makamında ziyaret etti.

    Şampiyon öğrencileri elde ettikleri dünya şampiyonluğundan dolayı kutlayan Gülsar, elde edilen başarılarını kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

    Takım halinde kazanılan şampiyonluk, bireyselde ise 3 birincilik, 2 ikincilik ve bir beşincilik derecesinin büyük başarı olduğunu vurgulayan Atilla Gülsar, “Tüm öğrencileri, yönetici ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Ancak spordaki başarının derslerde de tekrarlanması gerekiyor.” dedi.

    Öğrencilerin derslerinde de başarılı olmaları halinde şampiyonlukların daha da anlam kazanacağını aktaran Gülsar, şunları söyledi:

    “Öğrenciler okul sporlarının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine alınmasıyla daha geniş maddi kaynaklara ve devlet desteğine kavuştu. Bu anlamda öğrencilerin önü açık. Yeter ki çalışsınlar bizler her zaman destekçileri olacağız.‘‘

    Atilla Gülsar daha sonra ziyaret anısına sporcu öğrenci, yönetici ve antrenörlerine kalem hediye etti.

    LİSELİ ŞAMPİYONLAR”

    Polonya’da yapılan Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonası‘nda Merve Karadeniz, Betül Arslan ve Esra Emiroğlu’dan oluşan Cem Sultan Lisesi Atletizm Takımı, dünya şampiyonu oldu.

    Şampiyonada Merve Karadeniz ciritte, Betül Arslan 800 metrede, Esra Emiroğlu ise üç adım atlamada şampiyonluğa ulaştı. Şahsenem Sarı 1500 metrede ve Beyza Tilki de üç adım atlamada Dünya ikincisi olurken, Özgü Soylu da yine üç adım atlamada Dünya beşinciliğini elde etti.

    Üç adım atlamada dünya şampiyonu olan Esra Emiroğlu şampiyonada elde ettiği 12,96’lık derecesiyle aynı zamanda Yıldızlarda Türkiye Rekorunu da kırdı. Dünya şampiyonu öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmeni Belkız Görünen ve Antrenör Savaş Gökçe tarafından çalıştırılıyor.