Emre Belözoğlu Otel Çıkışında Taraftarla Tartıştı

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında bu akşam Belçika ile karşılaşacağı maç için stada hareket etti.

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında bu akşam Belçika ile karşılaşacağı maç için stada hareket etti.

Ay - yıldızlı ekip kamp yaptığı otelden ayrılırken az sayıdaki taraftarların içinden bir kişi otobüse binmekte olan Emre Belözoğlu‘na laf attı. Emre ise otobüsün kapısına gelerek kendine laf atan taraftarı yanına çağırdı. Aradaki gerginliği ise milli takım güvenlik sorumlusu ve diğer oyuncular yatıştırdı.

    Galatasaraylı olduğu belirtilen taraftarın Emre Belözoğlu‘na basında yeralan açıklamaları için tepki gösterdiği öğrenilirken, diğer taraftarların Emre‘ye tepki gösteren taraftarı oradan uzaklaştırdığı görüldü.

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu‘ndaki altıncı maçında bu akşam Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Takım, Belçika‘nın Brüksel şehrindeki Roi Baudouin Stadı‘nda Belçika‘ya konuk olacak.

TSİ 21.45‘te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu‘ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli‘nin yardımcılıklarını Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Luca Banti.

Bu arada A Milli Takım‘ın grubunda oynanan günün diğer maçında Kazakistan, Azerbaycan‘ı 2 - 1 mağlup ederken, Avusturya ile Almanya da bugün 21.35‘te karşı karşıya gelecek.