Veteranlar Tenis Turnuvası Sona Erdi

Osmaniye Tenis İl Temsilciliği tarafından ilk kez düzenlenen Veteranlar tenis turnuvası sona erdi.

Osmaniye Tenis İl Temsilciliği tarafından ilk kez düzenlenen Veteranlar tenis turnuvası sona erdi.

Polis evinde düzenlenen turnuvayı erkeklerde Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz bayanlarda ise Sibel Tekin birinci oldu.

Üç gün boyunca devam eden ve erkeklerde 10, bayanlarda ise 4 sporcunun katıldığı turnuva oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu.

Erkekler finalinde Kanuni İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Erdinç’i 9-4 yenen Dr. Mehmet Cingöz birinci olurken bayanlar finalinde ise Emine Sarı’yı 9-4 yenen Sibel Tekin birinciliği elde etti.

Final müsabakalarının sonunda dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fikri Poyraz, RAM Müdürü Hasan Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol tarafından verildi.

Ayrıca Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak tarafından turnuvaya verdiği desteklerden dolayı Emniyet Müdürü adına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol ve İl Gençlik ve Spor Müdürü adına ise Müdür Vekili Fikri Poyraz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bayram Bozyel tarafından da Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak’a teşekkür plaketini verildi.

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak desteklerinden dolayı Emniyet Müdürü Tayfun Erdal Ceren ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti.

Çolak, “Bundan sonraki turnuvalara daha fazla katılımın olacağına inanıyoruz. Şehrimizde lisanslı sporcu sayıları artıyor. Önümüzdeki aylar içerisinde minikler ve yıldızlar turnuvasının yanı sıra büyükler turnuvasını da planlıyoruz. Tenis kursları devam edecek. Tenis sporuna ilgi duyan her yaşta Osmaniyeli sporseverleri kurslara katılmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.