Akhisar Belediyespor‘da Yeni Sezon Kombine Ve Bilet Fiyatları Açıklandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor yeni sezon kombine ve bilet fiyatlarını açıkladı.

Akhisar Belediyesi Encümen Salonu‘nda basın açıklaması yapan Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İşçi ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, kapalı tribünde büyük değişikliklerin yapılacağını belirterek yeni sezonda numaralı tribün bölümlerinin yapılacağını belirtti.

Basın sözcüsü Acar yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda kapalı tribünün sahaya bakan sağ kısmındaki tüm koltukları değiştiriyoruz ve bu bölümü Sarı, Yeşil ve Siyah olmak üzere 3 kategoriye bölüyoruz. Geçen sezon VİP olarak kullanılan tribünün yarısı da bu bölüme dahil olacaktır. Kombine sezonluk fiyatları ise şöyle; Sarı tribün 500 TL, Yeşil Tribün 400 TL ve Siyah Tribün 250 TL‘de satışa sunulurken, Bonus ve Asya Kart kredi kartlarına 10 taksit imkanı verilecektir. Sahaya bakan sağ kapalı tribünde ise geçen

sezon ki gibi olacak ve buraya kombine uygulanmayacak, bilet fiyatları ise 10 TL‘den satışa sunulacaktır. Karşı açık tribün dediğimiz alanda ise hem kombine hem de bilet satışı yapılacaktır. Açık tribün kombine fiyatı 100 TL, öğrenciye ise 60 TL‘den satışa sunulurken, normal bilet fiyatı 6 TL olacak, normal biletlerde açık tribünün öğrenci indirimi yoktur. Kale arkası bilet fiyatları 3 TL‘de satışa sunulurken bu alanlara kombine satışı yoktur.

Kombine talep etmek isteyen vatandaşlarımız 4 Temmuz 2011 Pazartesi gününden itibaren Akhisar Belediyesi Hizmet Binası içerisinde ikinci katta bulunan Akhisarspor irtibat bürosundan temin edebileceklerdir" dedi.

AKHİSARSPOR STORE AÇILIYOR, YENİ SEZON NIKE FİRMASI İLE ANLAŞILDI

Taraftarın büyük umutla beklediği Akhisarspor Store ile ilgili açıklamalar yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar, "Store çalışmalarımızın son aşamalarına geldik. Şuan itibari ile store mağazası olarak stadyum önünde bulunan bir alanda prefabrik bir merkez oluşturarak burada satışlarımızı yapmak istiyoruz. Kulübümüz yeni sezon forma markası olarak NIKE firması ile anlaşmıştır. NIKE firmasının belirleyeceği fiyatlar üzerinden oyuncularımızın üzerinde bulunan formaların aynısı bu mağazalarımızda satışı

yapılacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA