Trabzonspor, İkinci Etap Kamp Çalışmaları İçin Hollanda’Ya Gidecek

Yeni sezon hazırlıklarını bir haftadır kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için yarın Hollanda’ya gidecek.

Yeni sezon hazırlıklarını bir haftadır kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için yarın Hollanda’ya gidecek.

    Bordo - mavili ekipte, İstanbul’daki forma tanıtım törenine gitmeyen futbolcular Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki çalışmalarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. Yardımcı Antrenör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda kuvvete dayalı kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenman eksikliği bulunan Alanzinho, Burak ve Engin’e ise özel bir çalışma programı uygulandı.

    Sezon hazırlıklarına yurt dışında devam edecek olan Trabzonspor, yarın sabah 09.30’da Trabzon’dan İstanbul’a, oradan da saat 14.15’te Almanya’nın Dusseldorf şehrine uçacak. Bordo-mavili kafile oradan da karayolu ile 20 gün kamp yapacağı Hollanda’ya geçecek. Karadeniz temsilcisi, Hollanda kampı süresince 5 hazırlık maçı da yapacak.

    YENİ KAPTAN TOLGA

    Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon kaptanlık görevini yürüten 4 futbolcunun da takımdan ayrılması nedeniyle yeni kaptanlarını belirledi. Yattara, Umut, Selçuk ve Egemen’in gitmesiyle yapılan yeni görevlendirmede takımda birinci kaptanlığa tecrübeli kaleci Tolga Zengin getirildi.

    Serkan Balcı’nın ikinci kaptan olduğu bordo-mavili takımda, üçüncü kaptanlığa Giray Kaçar ve dördüncü kaptanlığa Burak Yılmaz getirildi.

    Bu arada, teknik direktör Şenol Güneş’in dün yaptığı basın toplantısında özellikle sol bek ve stoper mevkiindeki eksiklerine dikkat çekmesinin ardından yönetimin transferdeki arayışlarını hızlandırdığı bildirildi.

    Bordo - mavili yönetimin bir süredir takip edilen Kayserispor’un genç solbeki Hasan Ali Kaldırım ile Slavia Prag’ın genç savunma oyuncusu Odrej Celustka’yı kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Celustka için yabancı futbolcu kontenjanda yer açmaya çalışan yönetimin, transferi biran önce sonlandırmak istediği belirtildi.