Ahmet Çağıran Turgutluspor‘da

Sezona Bank Asya hedefiyle başlayan Turgutluspor‘da transferler sürüyor. Geçtiğimiz gün Engin Memişler ve Samet Kılıç ile sözleşme imzalayan Kırmızı-siyahlılar, Irlamaz Tesisleri‘nde düzenlenen törenle Denizlispor‘un başarılı stoperi 33 yaşındaki Ahmet Çağıran ile 2 yıllığına anlaştı.

İmza törenine Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, Turgutluspor‘un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek ve yöneticiler katıldı.

Takımın yeni transferi Çağıran, sırasıyla Aydınspor, Altay, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu ve son olarak da yıllardır Denizlispor formasını giydi.

Onursal Başkan Serhat Orhan, "Bank Asya‘yı hedefleyecek oyuncularla bir kadro oluşturuyoruz. Yusuf Şimşek‘in olduğu yerde hedefimiz Bank Asya‘dır. Hedefimizdeki oyunculardan biri de Ahmet Çağıran‘dır. Ahmet Çağıran‘ın oyunundan zevk alıyordum. Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Geç saatlerde Ahmet ile anlaştık. Ahmet‘in futbolcu kardeşlerimize örnek olacağını düşünüyorum. Yusuf‘a Ahmet‘i Turgutluspor‘a kazandırdığı için, Ahmet‘e de bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. İnşallah seneye zevk

veren bir futbol takımı oluşturacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Murat Ayhan ise "Yusuf‘un istemesinden dolayı Ahmet Çağıran Turgutlusporlu olmuştur. İnşallah Bank Asya‘ya çıkacağız" dedi.

Yusuf Şimşek de "Ahmet kişiliği üst düzeyde olan bir futbolcu. İnşallah iyi hizmetleri vererek kendini kanıtlayacaktır" diye konuştu.

Turgutluspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Çağıran: "Turgutluspor‘a gelmekten dolayı mutluyum. Burada misafirperver bir şekilde ağırlandım. Yusuf Şimşek‘in de olduğu takımda hedeflerin bir basamak daha yükseldiğini gördüm. İnşallah Turgutluspor adını Bank Asya‘ya duyuracaktır" dedi.

"4-5 KİLİT OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"

Tören sonunda soruları yanıtlayan Onursal Başkan Serhat Orhan, "4-5 kilit oyuncu daha transfer edeceğiz. Gaziantep BŞB‘den Ahmet Buğra Erdoğan ile anlaştık. Milletvekilimiz Tanrıverdi, Gaziantep BŞB Başkanı Asım Bey ile görüştü, oyuncu ile anlaşıldı. Hafta içi bonservisiyle gelecek. Süper lig patentli 4-5 oyuncu daha transfer olabilir. Kaleci, defans, orta saha, forvete takviyelerimiz devam edecek. İç transferlerimiz tamamlamıştık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA