Sivassporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Sivassporlu futbolcular, sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. Futbolculardan Cihan Yılmaz, takıma transfer olan futbolcularla iyi bir arkadaşlık kurup, sezona iyi hazırlanarak Sivasspor‘u layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

Sivassporlu Navratil, Rada, Uğur, Cihan, Erman, Diallo, Mehmet Nas ile genç futbolculardan Murat, Burça, Caner sabah saatlerinde Özel Anadolu Hastanesi‘ne gelerek sağlık kontrolünden geçti. Efor testine tabii tutulan futbolcular, tahlillerin yapılabilmesi için kan verdi.

Sivasspor‘un bu yıl Adana Demirspor‘dan renklerine kattığı, Galatasaray‘ın altyapısından yetişen Murat Akça, basın mensuplarına yaptığı açıklamada iyi bir kamp dönemi geçirerek ligde üst sıralarda olmak istediklerini söyleyerek, "Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yarın ilk etap çalışmalarına Bolu‘da başlayacağız. Umarım sakatlık olmadan bir kamp dönemi geçiririz. Lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Önümüzde 1,5 aylık bir süreç var. Bunu en iyi şekilde değerlendirip lige hızlı bir giriş yapıp üst

sıralarda olmak istiyoruz" dedi.

Genç Milli Takımların bütün kategorilerinde oynadığını vurgulayan Murat, bu yıl göstereceği performansıyla A Milli Takım‘a yükselmeyi hedeflediğini kaydetti. Sivassporlu futbolcu Cihan Yılmaz ise iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini vurgulayarak, "Yarın öğleden sonra Bolu kampına gideceğiz. Bu sene çok iyi çalışıp, iyi hazırlanmamız lazım. Geçen senelerdeki başarısızlığı yapmak istemiyoruz. Bizim için başarısız bir sezondu. Bu sene genç arkadaşlarımız katıldı. İnşallah iyi bir takım olup, iyi

arkadaşlık kurup sezonda inşallah layık olduğumuz yerlere geleceğiz" diye konuştu. Cihan, bu yılki takım halimdeki hedeflerinin geçen seneki sıralamadan üst sıralara çıkmak olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz sezon takımın en golcü ismi olan Erman Kılıç ise geçen seneki yaşadıkları sıkıntıları bu yıl yaşamayacaklarını söyleyerek, "Yeni sezon tüm Sivasspor‘a ve tüm kulüplerimize hayırlı olsun. İnşallah Sivasspor son iki senede yaşadığı sıkıntıları bu yıl yaşamayacak. Onun için bizde elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Erman Kılıç, bu sezon da gollerine devam edeceğini ve hedefinin Milli Takıma çağırılmak olduğunu da sözlerine ekledi. Sivasspor takımı yarın öğle saatlerinde sezon öncesi ilk etap hazırlıkları için Bolu Dorukkaya‘ya gidecek.

Kaynak: İHA