Sivassporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Hazırlıklar öncesi Sivas’ta toplanan futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Hazırlıklar öncesi Sivas’ta toplanan futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

    Sivas Özel Anadolu Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen futbolcular efor testine tabi tutuldu.

    Orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz, bir önceki sene başarısız bir sezon geçirdiklerini anımsatarak, “Geçen seneki başarısızlığı yapmak istemiyoruz. Sonuçta takımı kurtardık ama başarısız bir sezon geçirdik. Sivasspor‘u layık olduğu yerlere getiremedik. Bu sene genç arkadaşlarımız katıldı. İnşallah iyi bir takım olup, iyi arkadaşlık kurup, iyi çalışıp bu sezon layık olduğumuz yerlere geleceğiz” dedi. Orta saha oyuncusu Erman Kılıç da öncelikli hedefinin milli takıma çağrılmak ve gollere devam etmek olduğunu kaydetti.

    Takıma yeni katılan Murat Akça, takımı adına sakatlıkların olmadığı bir sezon geçirme temennisinde bulundu. Takım olarak yarın ilk etap kamp çalışmalarına Bolu‘da başlayacaklarını ifade eden Akça, “Umarım bütün takımca sakatlıksız bir kamp dönemi geçiririz. Lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Önümüzde 1,5 aylık bir süreç var. Bunu en iyi şekilde değerlendirip lige hızlı bir giriş yapıp, üst sıralarda olmak istiyoruz” dedi.

    Pilot takım Üsküdar Anadolu 1908 Spor‘dan kadroya dahil edilen Burçağ Başel ise “Biz sonuçta genç oyuncularız, Sivasspor‘u en iyi şekilde temsil etmek için buraya geldik. Yarın Bolu‘da ilk etap çalışmalarına başlayacağız,Bunu en iyi şekilde değerlendirmek ve ligi iyi bir şekilde giriş yapmak istiyoruz” dedi.

    Murat Akça, Burçağ Başel, Caner Hüseyin Bağ ve kaleci Nihat Şahin ile Cihan Yılmaz, Mehmet Nas, Erman Kılıç, Uğur Kavuk, Jakup Navratil, Tomas Rada, Mamadou Diallo ve geçen sezonun ikinci yarısında pilot takım Anadolu Üsküdar 1908 Spor‘dan Sivasspor (A) Takımı kadrosuna dahil edilen genç oyuncu Muhammet Ali Atam, sağlık kontrolünden geçen futbolcular oldu.