Bursaspor‘da Minikler Sercan, Volkan Olabilmek İçin Top Başı Yaptı

Bursaspor‘a geleceğin yıldızlarını kazandırmak ve Bursa futboluna hizmet etmek için faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Bursaspor Futbol Okulu, yaz döneminin açılışını gerçekleştirdi.

Merinos Stadı‘nda gerçekleşen açılışa minik futbolcuların ailelerinin yanı sıra Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Şentürk Turan da katıldı. Herşeyden önce Bursaspor‘u tercih ettikleri için ailelere teşekkür eden Turan, "Bursaspor‘un altyapıdaki başarısının nerden geldiğini merak edene burayı göstermek istiyorum. Çok fazla tercih ediliyoruz. 550 öğrenci ile ilk döneme başladık. Bizim altyapıya seçmek istediğimiz çocuk sayısı arttı. Altyapıdan A takımda bulunan 8-9 tane sporcumuz var. Hiçbir kulüpte

görülmeyen bir başarı var. Oranın fabrikası burası" dedi.

"5-6 SENE SONRA TAKIMIN TAMAMI ALTYAPIDAN OLACAK"

Futbol Okulları Genel Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise, "Bundan 5-6 sene sonra Bursaspor sahaya çıktığında tamamı Bursalı, kendi özkaynağından yetişen oyuncular ile oynacaktır. Bu da Bursaspor‘a başarıyı getirecektir" diye konuştu. İlk döneme yazılan 550 sporcu daha sonra alkışlar eşliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA