Spor Şenliği‘nde Ödüller Dağıtıldı

Sancaktepe Belediyesi‘nin organize ettiği Spor Şenliği‘nde 2011 yılı içinde başarılı olan sporculara madalya ve ödülleri Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Necmettin Kalkan, AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Osman Boyraz tarafından verildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem gençleri spora teşvik etmek amacıyla yapılan şenlikte alt yapıya verdikleri önemin altını yapılan faaliyetleri bir bir anlatarak çizdi. Başkan Erdem, "İlçede bulunan amatör spor kulüpleri başta olmak üzere tüm sporcularımıza malzeme, tüm teknik ve donanım desteğini esirgemiyoruz. Futboldan, uzak doğu sporlarına varana kadar her branşa başarılı neticeler alıyoruz. Yarınlarımızın milli sporcularını yetiştirme adına her türlü fedakarlıktan kaçınmayacağız.

Sancaktepe‘ye yakışan tesislerimizi kısa zamanda tamamlayarak hizmete sokacağız. Her şey daha güzel bir Sancaktepe için" diye konuştu.

Bu arada spor şenliğinin finalinde Karadenizli sanatçı Davut Güloğlu sevilen şarkılarını seslendirerek Sancaktepeli vatandaşları adeta coşturdu.

Kaynak: İHA