Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Çorumspor, yeni sezonda takımın başına teknik direktör Sedat Özbağ‘ı getirdi.

Gürses Kılıç‘la yolları ayırma kararı alan yönetim hızlı bir şekilde harekete geçerek Sedat Özbağ‘ı Çorum‘a davet etti. Görüşmelerin ardından Sedat Özbağ kulüp binasında Çorumspor Başkanı İbrahim Eceviş, Teknik Asbaşkan Okan Hergün ve Basın Sözcüsü Rumi Bekiroğlu ile birlikte 5 yıl aradan sonra kendisini tekrar Çorumspor Teknik Direktörü yapan imzayı attı.

En son Orhangazispor‘u çalıştıran tecrübeli teknik adam 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Çorumspor‘un da teknik direktörlüğünü yapmıştı. Geçtiğimiz sezon takım çalıştırmayan teknik adam en son Orhangazispor‘u çalıştırmıştı.

Öte yandan gelecek sezon Çorumspor‘un başında yer alacak olan Sedat Özbağ‘ın yine Çorumspor‘da çalıştığı dönemde de kaleci antrenörü olan Ali Müslüm‘ün kaleci antrenörü olarak yardımcı antrenörünün ise Bursa‘dan Mehmet Uygur olduğu öğrenildi.

"HEDEFİMİZ BANK ASYA 1. LİG"

Çorumspor Teknik Direktörü yapan imzayı atan Sedat Özbağ, Çorumspor‘u Bank Asya‘ya çıkaracak bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Transfer konusuna da değinen Özbağ, "Koşan, mücadele eden, temposunu yükselten bir takım oluşturacağız. Transfer konusunda tabi ki ilk önce iç transferi bitireceğiz. Daha sonra dış transfere yönelip yönetimin ve benim istediğim futbolcularla görüşüp eksik yerleri tespit edip sezon başı kampına hazır gitmek istiyoruz. Takıma cesur, daha atak oynayacak futbolcuları transfer edeceğiz" dedi. Çorumspor Başkanı İbrahim Eceviş, bu yola inanarak çıktıklarını ve herkesten kendilerine inanmalarını beklediğini

söyledi.

Eceviş, "Hedef kendimizi Çorum‘a tüm Çorumluları da Türkiye‘ye mahcup etmeyeceğiz. Herkesten Çorumluyum, Çorumsporluyum diyen herkesten ve basın mensuplarından bize inanıp olumlu düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz" ifadalerini kullandı.

Eceviş, Özbağ transferinin Çorumspor‘a hayırlı olmasını dilerken Sedat Özbağ ile hedefler doğrultusunda görüşüldüğünü ve her konuda kendisine destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA