Orduspor Başkanı Türkmen: Süper Lig‘in Doğasında Haksız Rekabet Var

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Süper Lig‘in doğasında haksız rekabet var" dedi.

Türkmen, Ordu Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (OSMMM) Yönetim Kurulu‘nun ziyaretinde yaptığı açıklamada, Süper Lig‘deki transfer anlayışını değerlendirdi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Türkmen, "Yerli ve yabancı yeni transferler yapıyoruz. Süper Lig‘in doğasında bulunan haksız rekabet ile baş etmeye çalışıyoruz. Bizler 10-15 oyuncu ile anlaşacak bir bütçe yapıyoruz. Oysa rakiplerimiz bizim bütçemizin rakamı ile tek bir oyuncu alabiliyorlar. Bu ise daha başlangıçta büyük

bir haksız rekabet oluşturuyor. Biz bu haksız rekabetin üzerinden gelerek, beş yıl içerisinde bu şehrin rotasını Süper Lig şampiyonluğuna çeviriyoruz" diye konuştu.

Bunu başarabilmek için öncelikle şehrin, on dokuz ilçesi ile birlikte takımına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Türkmen, kombine biletlere tüm taraftarların ilgi göstermesini, kendilerine destek olmalarını beklediklerini belirterek, "Bir avuç kumu cama fırlatırsanız kıramazsınız. Ama kumu bir poşete koyup fırlatırsanız cam kırılır. Bizler elimizden geleninin üstünde çaba sarf ediyoruz ancak bu elbette yeterli değil, bu şehrin takımına sahip çıkması, bir poşetin içindeki kum taneleri olması gerekir"

şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA