Milli Futbolcu Mevlüt Erdinç Memleketi Yozgat‘ta

Fransa‘nın Paris Saint Germain (PSG) takımında forma giyen milli futbolcu Mevlüt Erdinç, memleketi Yozgat‘ın Sarıkaya ilçesine geldi.

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç, 13 yıl aradan sonra memleketi Yozgat‘ın Sarıkaya ilçesine bağlı Erbek Köyü‘ne geldi. Babası Mehmet Erdinç ile birlikte gelen futbolcu Mevlüt Erdinç, Erbek Köyü camiinde okutulan mevlit programına katıldı. Köylüleri ve akrabaları tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, akrabaları ve köylüleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdinç, 13 yıl aradan sonra köye geldiğini bundan sonra sık sık geleceğini söyledi.

Mevlit programından sonra Sarıkaya İlçesi‘ne geçen Mevlüt Erdinç ilçeyi gezdi. Sorgun Kaymakamı ve Sarıkaya Kaymakam Vekili Levent Kılıç, Sarıkaya‘dan yıllar önce çıkmış bir gencin meşhur bir futbolcu olduktan sonra tekrar Sarıkaya‘yı ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Milli futbolcumuz burdaki gençlerimize güzel bir örnek olacak. Ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, futbol hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA