Kayseri Erciyesspor‘da İmzalar Atıldı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor dış transferde daha önce anlaşma sağladığı 6 oyuncudan 3 ile sözleşme imzalandı.

Hacı Boydak tesislerinde basın sözcüsü Şadi Büyükkeçeçi‘nin de katılımı ile gerçekleşen imza töreninde Bolspor‘dan kaleci Ferhat Odabaşı, TKİ Tavşanlı Linyitspor‘dan Cemil Adıcan ve Gaziantepspor‘dan anlaşma sağladığı Özcan Polat ile resmi sözleşme imzaladı.

Kayseri Erciyesspor basın sözcüsü Şadi Büşükkeçeci yaptığı açıklamada "Daha önce anlaşma sağladığımız 6 oyuncudan 3 ile resmi sözleşme imzaladık. Dış transferde 6, iç transferde ise 7 oyuncumuz ile anlaşma sağladık. 13 Temmuz‘da Bolu‘da başlayacak olan kamp öncesinde transferi tamamlamak istiyoruz. Kamp süreci boyunca A2 takımımızdan İbrahim Erkek Sevinç, Emre Öztürk, Emre Erol, Serkan Güçlü, İsmail Bulut, Şenol Büyükçekiç, Ramazan Oğuç ve Mehmet Yaman kamp sürecimiz boyunca takım ile birlikte

çalışacaklar" diye konuştu.

Boluspor‘dan yeni transfer olan Ferhat Odabaşı, "Daha önce üç kez Bank Asya‘da şampiyonluk yaşadım. Aynı başarıyı bu kez de Kayseri Erciyesspor‘da yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Cemil Adıcan ve Gaziantepspor‘dan anlaşma sağlanan Özcan Polat ise Kayseri Erciyesspor‘a şampiyonluk yaşamak için geldiklerini söyledi.

Öte yandan diğer üç transfer Cemal Taşlı, Davut Babur e Hamit Kuluzuda ile önümüzde ki günlerde sözleşme imzalanacak.

Kaynak: İHA