Gökhan Gönül‘den İha‘ya Özel Açıklamalar

IHA0086B29-SPO/24-HAZ-0124-210F


- GÖKHAN GÖNÜL‘DEN İHA‘YA ÖZEL AÇIKLAMALAR
- GÖKHAN GÖNÜL, BASKETBOL OKULU AÇILIŞINA KATILDI
- FENERBAHÇE‘NİN MİLLİ FUTBOLCUSU GÖKHAN GÖNÜL:
- "YENİ TRANSFERLERİN TAKIMA KATKIDA BULUNACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"
- "FENERBAHÇE HER ZAMANKİ GİBİ YİNE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK"
- "GELECEK SEZON, ZOR BİR SEZON OLACAK, ÇÜNKÜ ARTIK TÜRK FUTBOLU GELİŞİYOR"

(FOTOĞRAFLI)

AHMET TOPAL
ANKARA (İHA-ÖZEL) - Fenerbahçe Basketbol Okulları‘nın Ankara‘nın Nallıhan ilçesindeki şubesinin açılışına katılan Fenerbahçe‘nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, Emenike, Orhan Şam ve Serdar Kesimal‘ın transferlerini değerlendirdi. Gönül, yeni transferlerle ilgili olarak, "Önemli olan Fenerbahçe‘ye yapacakları katkıdır. Çok önemsiyorum. Yeni transferlerin takıma katkıda bulunacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Açılış sonrası İHA‘ya özel açıklamalarda bulunan Fenerbahçe‘nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, çocuklar için açılan spor okullarının yanı sıra, Fenerbahçe‘nin yeni transferleri ve gelecek sezon hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
Gençliğin sporun her türlüsüne aşılamak gerektiğini söyleyen Gökhan Gönül, Fenerbahçe‘nin açılışı yapılan basketbol okulunun küçük bir ilçede bulunmasına rağmen, çocukların ilgisinin ise büyük olduğunu söyledi. Sadece basketbol veya futbol ile sınırlı kalınmaması gerektiğini belirten Gönül, küçük yaştaki çocukları sporla ilgilenirken gördüğünde mutlu olduğunu söyledi. Gönül, yorucu bir sezonun ardından eşiyle, ailesiyle vakit geçirdiğini söyleyerek, "Gezmekten çok dinlenmeyi tercih ediyorum. Denize
girerek tatili değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.

"YENİ TRANSFERLERİN TAKIMA KATKISI OLACAK"
Fenerbahçe‘nin yaptığı transferleri de değerlendiren Gökhan Gönül, takım içinde bir forma savaşı olacağını belirterek, "Rekabetten güç doğar. Önemli olan Fenerbahçe‘ye yapacakları katkıdır. Çok önemsiyorum. Yeni transferlerin takıma katkıda bulunacağını düşünüyorum" dedi. Her zamanki gibi gelecek sezon da Fenerbahçe‘nin yine şampiyonluğa oynayacağını ifade eden Gönül, "Gelecek sezon zor bir sezon olacak. Çünkü artık Türk Futbolu gelişiyor. Yapılan transferleri herkes görüyor zaten. Fatih hocanın da
Galatasaray‘ın başına gelmesiyle birlikte, Beşiktaş‘ın geçen sene yabancı oyuncularının yeni gelmiş olması, artık aradaki uyum sorununu aşmış olacağını düşündüğüm Beşiktaş‘ın da gerçekten ligi zorlayacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.
"Gerçekten çok zor bir lig olacak" diyen başarılı futbolcu Gökhan Gönül, Bursaspor ve Gaziantepspor gibi takımların artık takım olmayı başardığını dile getirdi. Sarı-lacivertli oyuncu ayrıca, Süper Lig‘e yeni çıkan Samsunspor‘un bile yarışa ortak olacağına inandığını söyledi.
Gökhan Gönül, daha sonra basketbol okulunun öğrencileriyle birlikte düzenlenen yemeğe katıldı.
(AT-EYB-EYB-S)

24.06.2011 19:24:15 TSI
NNNN

Kaynak: İHA