Doka Madureira Türkiye‘de Kendini İspatlamak İstiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘un yeni transferi Brezilya asıllı Bulgar oyuncu Doka Madureira Türkiye‘de kendini ispatlamak istediğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘un Bulgaristan‘ın Litex takımından transferi Doka Madureira menajeri Nesim Neshadov ile İHA mikrofonlarına konuştu.

Türkiye gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Doka Madureira, "Çok iyi bir takıma geldiğimi biliyorum. Burada güzel başarılar elde edeceğime inanıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2 sene önce Hollanda‘da hazırlık maçı oynamıştık. Takımı oradan tanıyorum. Gelmeden öncede gereken bilgileri almıştım" dedi.

Yeni takımıyla başarıya ulaşmak istediğini dile getiren Doka, "Buradaki ilk hedefim, beklentileri karşılamak. Takımla birlikte başarılar elde etmek istiyorum. Daha sonra daha büyük takımlara transferi düşünüyorum. Takımın bana karşı tavrı ve ciddiyeti çok güzeldi. Çok iyi bir sistemin olduğunu anladım. Artık bundan sonraki her şey bana kalmış. Burada başarılı olmak zorundayım" diye konuştu.

Türkiye‘deki çoğu Brezilyalı oyuncuları bildiğini söyleyen Doka, Fenerbahçeli Alex ve Cristian büyük futbolcular olduğunu dile getirdi.

Ayrıca, Türkiye‘de oynayan yıldız oyunculara da büyük saygı duyduğunu anlatan Doka, onların karşısında kendini ispatlayacağını belirtti.

27 yaşında sol kanat oyuncusu olan Doka Madureira Bulgaristan‘da 2 sene üst üste yılın futbolcusu seçildi.

Kaynak: İHA