Denizlispor 3 Oyuncuyla Prensip Anlaşmasına Vardı

Denizlispor‘un şampiyonluk hedefiyle gireceği yeni sezon öncesi transfer edeceği 20 futbolcudan üçüyle anlaştığı öğrenildi.

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor‘un, Kasımpaşa‘dan Özgür, Akhisar Belediyespor‘dan Burak Akyıldız vee Çaykur Rizespor‘dan Ercan ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Teknik direktörlüğe Güvenç Kurtar‘ın getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Denizlispor, takımdan birçok futbolcunun ayrılması sebebiyle bu sezon 20 futbolcu transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Braga, Koffi, Youla ve Roberts‘in takımdan ayrılmasıyla yabancı futbolcusu kalmayan Denizlispor‘da Kulüp Başkanı

Hasan Kıbrıslıoğlu başkanlığındaki transfer komitesinin bir çok oyuncu ile temas halinde olduğu öğrenilirken, bu oyunculardan geçen sezon Kasımpaşa‘da forma giyen Özgür, Akhisar Belediyespor‘da oynayan Burak Akyıldız ve Çaykur Rizesporlu futbolcu Ercan ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Denizlispor Kulübü görüştüğü oyuncuları sır gibi saklarken, anlaşma sağlanmadan hiç bir ismin kamuoyuna açıklanmayacağı belirtildi. Denizlispor Basın Sözcüsü Turgay Mersin transfer çalışmaları ile ilgili olarak transferi kesinleşen tek ismin geçen sezon Akhisar Belediyespor‘da forma giyen eski oyuncuları Burak Akyıldız olduğunu söyledi. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, teknik direktör Güvenç Kurtar‘ın verdiği rapor doğrultusunda transfer komitesinin transfer çalışmalarına başladığını belirterek,

"Şu anda görüşmekte olduğumuz futbolcular var. Denizlispor‘a yararlı olabilecek ve Yeşil siyahlı camiaya yakışan oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz. Geçen sezondan bir çok futbolcu kulüpten ayrıldı. Denizlispor Süper Lige yakışan bir takım. Takımı Süper Lige çıkaracak oyuncuları transfer edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA