Türkiye Şampiyonu İkizler, Balkan Şampiyonası‘na Gidiyor.

2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde Makedonya’da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Tekirdağlı judocular Enes Çelik ve Emre Çelik adlı ikizler, hazırlık maçlarında gösterdikleri başarı ile Yıldız Milli takımın iskeletini oluşturduklarını göstermiş oldu.

2-3 Temmuz 2011 tarihlerinde Makedonya’da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Tekirdağlı judocular Enes Çelik ve Emre Çelik adlı ikizler, hazırlık maçlarında gösterdikleri başarı ile Yıldız Milli takımın iskeletini oluşturduklarını göstermiş oldu. 23-30 Haziran 2011 tarihlerinde Çankırı ilinde yapılacak olan Yıldız Milli Takım Kampına Tekirdağ Belediye Spor’dan Türkiye şampiyonu ikizler Enes Çelik ve Emre Çelik ile beraber 4 judocu çağrıldı

Tekirdağ Belediye Spor Judocularından Enes Çelik ve Emre Çelik yaptıkları 7’şer maçı kazanarak 2 Türkiye Şampiyonluğunu ilimize kazandırmışlardı. Diğer jodocular, Emre Anıl Çekirdek ve Onur Tirakioğlu 6 maç kazanıp, 1 maç kaybederek 2 Türkiye 3.’lüğünü aldılar,

Tekirdağ Judo Antrenörü Nelda Uğur Şilli, yaptığı açıklamada; “Tekirdağ ilinde artık judo branşı planlı çalışma sayesinde belli bir sisteme oturdu. Yıldız milli takıma en çok sporcu veren il olduk. Artık sıra Olimpiyat madalyasına geldi. İnşallah çok çalışarak Olimpiyat madalyasını ilimize getireceğiz” dedi.

Tekirdağ Belediye Spor Kulüp Başkanı Ali Kılıç ise, “Milli Takıma Çağrılan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Makedonya da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemize madalya kazandıracaklarına inanıyorum ve tüm Milli takıma başarılar diliyorum” diye konuştu.