İsmail Güneş Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail güneş anısına futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada Ziraat Bankası A Takımı birinciliği kazandı.

Kahramanmaraş‘taki helikopter kazasında İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş anısına bankalar ararası futbol turnuvası düzenlendi. 2 Haziran tarihinde başlayan ve Favori Halı Sahada düzenlenen turnuvanın son ayağında gruplarından çıkan Akbank - Ziraat Bankası B Takımı ile Garanti Bankası - Ziraat Bankası A takımları arasında final müsabakaları yapıldı. Maçlar sonucunda Garanti Bankası‘nı mağlup eden Ziraat Bankası A Takımı turnuvada birinci olurken, Garanti Bankası 2. Akbank ise 3. oldu.

Törende İsmail Güneş‘in unutulmamasının çok önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Arkadaşlarımızın bu işe girip böyle bir organizasyon düzenlemesini çok olumlu buluyorum. İsmail Güneş çok nadide isimlerin arasında çok kahramanca mücadele verdi. Allah onu daha fazla sevdiği için yanına aldı" diyerek eşi ve ailesine sabır diledi.

Daha sonra İsmail güneş‘in eşi Yasemin Güneş‘e turnuva anısına şilt verildi. Yasemin Güneş yaptığı konuşmada turnuvayı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de yarışmada birinciliği kazanan Ziraat Bankası A Takımı‘na kupa ve madalyalarını takdim etti. Turnuva törenine Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İsmail Güneş‘in eşi Yasemin Güneş, BBP İl Başkanı Ümran Avcı ile Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer ve Güneş‘in gazeteci arkadaşları katıldı.

Kaynak: İHA