Karabükspor‘un Yeni Başkanı Nevzat Şahin

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor‘da bugün yapılan Olağan Genel Kurul‘da başkanlık görevine Nevzat Şahin seçildi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi Salonu‘nda yapılan ve Kardemir D.Ç Karabükspor‘un mevcut başkanı Hikmet Ferudun Tankut‘un aday olmadığı kurulda Nevzat Şahin, 286 üyeden 266‘sının oyunu alarak kulübün yeni başkanı oldu. Karabükspor‘un yeni başkanı seçilen Nevzat Şahin, burada yaptığı konuşmada, Hikmet Ferudun Tankut başkanlığında yakalanan başarının altından kalkmak için el birliği ile mücadele edeceklerini söyledi.

Taraftarlara, şehir halkına ve ülkeye 3 tane mesajının olduğunu söyleyen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Taraftarımızın iyi günde ve kötü günde yanımızda olmasını istiyorum. İyi gün dostu benim yanımda hiçbir zaman itibarı olmayan kişidir, kişilerdir. 51 yaşındayım ve hayatım boyunca iki şeye önem verdim. Bunlardan biri saygı diğeri ise yalan konuşmama. Kolay kolay kimseye saygısızlık yapmam, ama saygısızlığı da hor göremem. Yalancılığı asla affetmem. Bu benim hayat boyunca felsefem olmuştur. Bunlar olmayacak artık. KARDEMİR bu memleketin olmazsa olmazlarındandır, yükselen değeridir. Karabükspor‘da onun

destekçisidir, sosyal yönüdür. Her zaman KARDEMİR‘in yanında olacağız. Bu memlekette yaşamak istiyorsak, rahat gezmek ve huzurlu olmak istiyorsak, KARDEMİR bu memleketindir. Şu anda hedef koymayacağım. İlk hedefimiz ligde şu anki bitirdiğimiz konumu yakalamak ve daha üst seviyelere gelebilmek için çaba sarf etmek.Ama şunu biliyorum ki zor bir görev aldık.Ben ve arkadaşlarım gece gündüz çalışacağız.Tek hedefimiz çalışmak olacak.Bunun içinde sizlerin, KARDEMİR işçisinin desteğini bekliyorum. Bunu yalnız

burada değil statta da bekliyorum.Allah bizi utandırmasın çıktığımız yolda bize güç kuvvet versin.Geçmişte yaşananları bir tarafa bırakarak herkesi kulüplerine destek olmasını bekliyorum."

Kurulda Nevzat Şahin başkanlığında yeni yönetim, Metin Altan, Ziya Alak, Muharrem Bostancı, Yusuf Gürsoy, Seyit Ahmet Karabacak, Hakan Yılmaz, Abdullah Balaban, İsmail Durak, Müfit Kemal Pehlivanoğlu ve Murat Malkoç‘tan oluştu.

Kaynak: İHA