Hayrettin Kozak: Ünal Aysal’In Gidişini Yadırgadım

Galatasaray’ın etkin isimlerinden Hayrettin Kozak, başkan Ünal Aysal’ın transfer görüşmesi için Madrid’e gidişinin aleni biçimde duyurulmasını doğru bulmadığını söyledi.

Galatasaray’ın etkin isimlerinden Hayrettin Kozak, başkan Ünal Aysal’ın transfer görüşmesi için Madrid’e gidişinin aleni biçimde duyurulmasını doğru bulmadığını söyledi.

‘‘Transfer görüşmesinin duyurulması ciddi bir görüntü oluşturmadı.‘‘ diyen Kozak, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Başkanın, transfer görüşmesi için Madrid’e gitmiş olmasını fazla sevmedim. Bu duyurulmadan yapılmalıydı. Sevineyim mi, üzüleyim mi bilemiyorum. Özel uçakla gidişin aleni olarak duyurulmasını kabul etmiyorum. Bu ciddi bir tablo değil. Kulüp adına çok üzücü bir tablo.” dedi.

    REYES, FORLAN VE UJFALUSİ’NİN GELMEMESİ ÇOK ÜZÜCÜ OLUR

    Transfer temaslarının içerisinde doğrudan başkan Aysal’ın bulunması nedeniyle, transferlerin gerçekleşmeme olasılığını düşünmenin bile üzücü olduğunu dile getiren Hayrettin Kozak, şu ifadeleri kullandı, “Üç oyuncunun bonservis ücretleri çok yüksek. Ama koskoca başkan yanına 3 yöneticiyle bitmişken transferin gerçekleşmemesi de çok üzücü olur. İşin içine koskoca başkan girince bu futbolcuların transfer edilmemesi iyi bir görüntü olmaz.‘‘

    ADNAN POLAT İÇİN “NO COMMENT” DİYORUM

    Eski başkan Adnan Polat’ın açıklamaları ve mali konudaki tespitiyle ilgili olarak da değerlendirme yapan Kozak, “Adnan Polat, “Ünal Aysal, bırakır kaçar” kelimesini hiç hoş karşılamadım. Yakışıksız ‘Kaçar’ ne demek. Ünal Aysal’ın duruşu, kişiliği bellidir. Aysal, yangından kaçar gibi gitmez. Bir sorun olduğunu düşünürse, medeni şekilde bunu ifade ederek gider.‘‘ diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

    ‘‘Adnan Polat, o kadar yanlış şeyler konuşuyor ki son dönemde ona diyecek kelime bulamıyorum. Rakamlarla çok oynuyor. Polat Galatasaray’ın ihtiyacı 20 milyon avro, belki transfer için de 10 milyon avro gerekir diyor. İnanılır gibi değil. Ortada bir faaliyet raporu var. Yeni yönetimin tespit ettiği vadesi geçmiş, yalnız borç tutarı 70 milyon dolarken Adnan Polat, böyle ipe sapa gelmez lafları nasıl söylüyor. Buna da şaşırdığımı söylüyorum. Polat, gazete röportajının iradesi dışında yayımlandığını beyan ediyor. Ben de ‘no comment’ diyorum. Söylediklerini ciddiye almıyorum. Alınmaması gerektiğini düşünüyorum.‘‘