Galatasaray Madrid'i satın aldı

Ntvspor'un haberine göre; Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu Forlan, Reyes ve Ujfalusi için Madrid ekibi ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler, bu sabah saat 11:00'de Madrid'e hareket etmişti. Atletico Madrid'in üç yıldız oyuncusu için kulüp başkanı Enrique Cerezo ile görüşen Ünal Aysal, sarı kırmızılıların merakla beklediği transferleri bitirdi.

Teknik direktörlüğe Fatih Terim getirildikten sonra kadrosuna Bolton'dan Elmander, Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı transfer eden Galatasaray, Madrid seferinden mutlu sonla dönüyor.

Sarı-kırmızılı takım, İspanyol ekibinin yıldızları Jose Antonio Reyes, Tomas Ujfalusi ve Diego Forlan için Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

BORSAYA AÇIKLAMA
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes'in Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile bazı yönetim kurulu üyeleri, transfer görüşmeleri için bu sabah Madrid'e gitmişti.

Bu arada transfer görüşmelerinin bildirildiği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun internet sitesi, oluşan yoğunluk nedeniyle bir süre hizmet veremedi.