Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Çorumspor‘da Kayyum sürecinin ardından yapılan genel kurulda yeni yönetim oluşturuldu.

Çorumspor yeni yönetiminde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan ve CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kayış‘ta görev aldı.

Turgut Özal Konferans Salonu‘nda yapılan Genel kurulda Divan Heyeti Selahattin Ezer başkanlığında Güngör Atak ve Adnan Özçelik‘ten oluştu. Gündem maddelerinin ibrazının ardından verilen önerge ile yönetim kurulu seçimi maddesi geri alınarak dilek ve temenniler bölümü öne alındı.

Bu bölümde bir katılımcının Kayyum Heyeti‘nin çalışmaları hakkında bilgi istemesi üzerine Kayyum üyesi Avukat Rumi Bekiroğlu yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak detaylı bir bilgi verdi.

Bu süre içinde devam eden liste hazırlama çalışmalarını tamamlayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile Hizmet-İş sendikası Başkanı İbrahim Eceviş salona girdiler. Daha sonra seçim maddesine geçildi tek liste halinde girilen seçimde 49 kişiden oluşan Çorumspor Kulübü Meclis listesi göreve seçildi.

Çorumspor Meclis üyeleri şu isimlerden oluştu: Ahmet Sami Ceylan, Ercan Daştan, Ahmet Kayış, Özcan Ekmekçi, Selahattin Karakaş, Yusuf Ahlatçı, Okan Sezer, Ömer Balaban, Mehmet Tahtasız, Hayri Şamlı, Rumi Bekiroğlu, Murat Koçak, Mustafa Yağlı, Tuncay Yılmaz, Ali Beyaz, Neşet Şahan, Sinan Özdilli, Fatih Çiçek, Bayhan Özsaraç, Hasan Cesur, Yusuf Ekmekçi, Ünsal Yıldırım, Ömer Altıkardeş, Yetkin Özbey, Okan Hergün, Engin Bıyıkoğlu, Malik Battal, Adnan Özçelik, Dursun Burcu, Lütfi Karakuş, Necip Cıdık, Ahmet

Ünal, Engin Balım, Kadir Şahiner, Hakan Sever, Harun Emir, Alaattin Uğur, Mustafa Mertek, İsmail Yılmaz, Erkan Hongül, Uğur Demirer, Meftun Yılmaz, Muharrem Sarıaslan, Alaattin Çakır, Hasar Eray Güleryüz ve Atilla Dikçi.

Seçimin ardından önce meclis adına İbrahim Eceviş, daha sonrada AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptılar. Çorumspor Meclisi önümüzdeki günlerde toplanarak kendi içinden önce Yönetim Kurulu‘nu seçecek ardından da çalışmalara başlayacak.

Kaynak: İHA