Nartallo: Türkiye‘de Antrenör Olarak Çalışmak İsterim

1993-1994 yılları arasında Beşiktaş‘ta forma giyen Arjantinli Osvalda Nartallo, ilerdi Türkiye‘de antrenör olarak çalışma istediğini söyledi.

1993-1994 yılları arasında Beşiktaş‘ta forma giyen Arjantinli Osvalda Nartallo, ilerdi Türkiye‘de antrenör olarak çalışma istediğini söyledi.

    Dünya‘da açıldığı ülkelerle Türkiye arasında dostluk köprüsü kuran Türk Okulları faaliyet gösterdiği ülkelerde Türk dostlarının Türkiye ile yeniden bağ kurmalarını sağlıyor. Katıldığı bir kitap fuarında Türk öğretmenlerle tanışan Beşiktaşlı eski futbolcu Osvalda Nartallo, Arjantin‘de bulunan Herkül Türk Koleji‘ne çocuğunu kaydettirerek, çocuğunun başarılı ve disiplinli bir eğitim almasını sağlamak istediğini söyledi.

Bu yıl 9.‘su düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları‘na katılmak üzere oğlu Ariel ile birlikte Ankara, Kızılcahamam‘a gelen Nartallo Türkiye‘yi çok sevdiğini ifade ederek Türk Okulları‘nın eğitiminden çok memnun olduğunu kaydetti.

    Oğlunun Petrol Ofisi Spor‘da futbol oynarken Ankara‘da doğduğunu hatırlatan Nartallo, "15 yıl sonra Türkiye‘yi çok gelişmiş ve değişmiş buldum. Türk futbolu da iyi bir seviyeye geldi. " dedi.

    1993-1994 sezonunda Beşiktaş‘ta forma giyen ve Türkiye‘ye gelen ilk Arjantinli futbolcu olma özelliğini taşıyan Nartallo, Türkiye‘den sonra futbol yaşamına İspanya ve Arjantin‘de devam ettiğini ve şimdi antrenörlük yaptığını ifade etti.

    Nartallo, "İlerde Türkiye‘de antrenör olarak çalışmak isterim" şeklinde konuştu. Oğlu Ariel ve Türk Öğretmenler ile fotoğraf çektiren Nartallo "Gelin tanış olalım" diye konuştu.