Manisaspor‘da Teknik Heyet Sağlık Kontrolünden Geçti

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve teknik heyet sağlık kontrolünden geçti.

Manisa Özel 8 Eylül Hastanesi‘nde gerçekleştirilen sağlık kontrolünde, teknik direktör Hikmet Karaman ve yardımcıları Reha Erginer, Hasan Özer, Ahmet Teoman Eren, Ahmet Ziya Yücel, Yaşar Kıyar, Serkan Emre Sefa ve Kazım Akgün‘e cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun- boğaz, göz muayeneleri, ortepedi, MR ve efor testleri yapıldı. Sağlık kontrolünün ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karaman, "Manisaspor‘da çok kabiliyetli gençler var. Onlardan A kadroya çıkaracağım oyuncular olacak. Burakcan‘ı

yeni keşfettim, kendisi geleceğin 10 numarası olacak. Transfer çalışmalarımız sürüyor. İyi bir kaleci alacağız. Türkiye liglerinde transfer yeni başlıyor. Başkan Kenan Yaralı‘ya kulübün menfaatleri doğrultusunda satabileceği her futbolcuyu satabilirsin dedim. Hatta benden de para kazanabilirsen beni de satabilirsin vizesini verdim. Takımda her mevkiin alternatifi var, bugün Makedon bir futbolcuya Manisa‘ya gelmesi için bilet göndereceğim. Kendisi Almanya‘da oynuyor" dedi.

Karaman, Manisaspor‘un kurumsallaşması adına yaptığı çalışmaları da takip ettiğini belirterek, şehrin kulübe sahip olmasını istedi. Karaman önümüzdeki sezon Manisaspor maçlarının ortalama seyirci kapasitesinin 10 binden aşağıda olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Manisalılar maça gelmeli, hafta sonlarını 19 Mayıs‘ta bizimle geçirmeli" diye konuştu.

Kaynak: İHA