Mesut Özil‘in Mutlu Günü

İspanya‘nın Real Madrid takımında forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil‘in ağabeyi Mutlu Özil, Almanya‘da yapılan düğün töreniyle evlendi.

Yıldız futbolcu Mesut Özil, ağabeyi Mutlu Özil‘in en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Mesut Özil‘in ağabeyi Mutlu Özil, Düsseldorf kentinde bulunan Hilton Oteli‘nde gerçekleştirilen düğün merasimi ile Esra Ekinci ile dünya evine girdi. Düğüne eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk, Avrupa Zonguldakspor Kulübü Başkanı Metiner Çeribaş, Zonguldaklı Gazeteci Mustafa Tığlı, Bartınlı ve Zonguldaklı gurbetçiler, FC Fırtınaspor Kulübü yöneticileri ve 500‘e yakın seçkin davetli katıldı.

TAKIM ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Kendisi gibi futbolcu olan ağabeyini bir an olsun yalnız bırakmayan ünlü futbolcu Mesut Özil, düğüne katılan davetliler ile tek tek ilgilendi, hayranları ile fotoğraf çektirdi. Kreisliga A Ligi‘nde mücadele eden Fırtınaspor‘da top koşturan damat Mutlu Özil, çok mutlu olduğunu ifade ederek, düğüne katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Baba Özil ise, oğlunun evlenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, Mesut Özil‘i de bir gün böyle damat olarak görmek istediklerini belirtti.

AVRUPA ZONGULDAKSPOR‘A DESTEK

Avrupa Zonguldakspor Kulübü Başkanı Metiner Çeribaş da, Mesut Özil‘e Almanya merkezli kurulan Zonguldakspor hakkında bilgi verdi. Çeribaş, Özil ile konuşmasında, "Biz Zonguldaklılar olarak seni çok seviyoruz. Zonguldaklı gençlerin bir semboli oldun. Futbol oynayan tüm gençlerimiz senin yolunda ilerliyor. Yeni kurduğumuz futbol kulübü ile gençlerimizi profesyonel anlamda yetişmek hedefindeyiz. Seni de yanımızda görmek istiyoruz‘‘ dedi.

Mesut Özil il ise, Avrupa Zonguldakspor Kulübü‘nün kurulmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilk fırsatta Avrupa Zonguldakspor ile yakından ilgilenceğini belirtti. Damat Özil‘in takım arkadaşları da, FC Fırtınaspor‘un renklerini taşıyan forma giydirdiler. Daha sonra Mutlu ve Esra çifti, sanatçı Aylince‘nin söylediği şarkılar eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Kaynak: İHA