Kamil Ocak Stadı‘ndaki Çalışmalar Gece Gündüz Sürüyor

Spor Toto Süper Lig‘i 4. sırada bitiren ve bulunduğu konum itibarıyla UEFA Avrupa Ligi‘ne katılmaya hak kazanan Gaziantepspor‘un maçlarını oynanacağı Kamil Ocak Stadı‘nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Stat Müdürü Ali Şahan, Gaziantepspor‘un UEFA‘ya katıldığını belirterek, "Gaziantepspor‘un maçlarını oynadığı Kamil Ocak Stadı‘nın, UEFA standartlarına getirilmesi için bölüm bölüm çalışma başlattık. Kapalı bölümde yaptığımız çalışmalarla, panoramik stüdyo oluşturulurken, maçı izleyecek basın mensuplarının rahat çalışabilmesi için düzenlemeler yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de stadın kalan bölümleriyle ilgili çalışmalarımız olacak" dedi.

Çalışmaların gece gündüz sürdüğünü dile getiren Şahan, "UEFA yetkililerinin denetlemesinden sonra eksiklikler tespit edildi. Maçlara yetişmesi gereken hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bunların dışında oyun alanıyla ilgili çalışmalar var. Bu ayın sonuna doğru çalışmaları bitirmiş olacağız ve maçlara hazır hale getireceğiz" diye konuştu.

Şahan, seyircilerin statta çok rahat edeceklerini kaydederek, "Büyük sıkıntı oluşturan koltukların yenilenmesi devam ediyor. Kapalı tribünde yeni bir koltuk modeli uygulayacağız. Taraftarların rahatça bir maç izleyeceği bir ortam hazırlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA