Diyarbakırlı Atletler Yürüyüş Ligine Katılıyor

Diyarbakırlı atletler İzmir‘de yapılacak Yürüyüş Ligi müsabakalarına katılacak. Pazar günü yapılacak müsabakalara toplam 25 kişi katılacak.

Atletizmin önemli kategorileri arasında yer alan ve Diyarbakırlı atletlerin büyük ilgi gösterdiği yürüyüş müsabakaları Pazar günü İzmir‘de yapılacak. Diyarbakırlı atletlerin büyük bir bölümünün yaptığı bu sporun en büyük organizasyonu İzmir‘de gerçekleşiyor. Pazar günü yapılacak müsabakalar için Cuma günü İzmir‘e gidecek olan Diyarbakırlı atletler, Atletizm İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu nezaretinde yarışmalarda dereceye girmek için mücadele edecek.

Toplam 25 kişinin yer alacağı yarışmalar için hazırlıkların tamamlandığını anlatan Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, önemli derecelerle Diyarbakır‘a dönmeyi planladıklarını söyledi. Özaydoğdu, "Atletizmin önemli kategorileri arasında yer alan yürüyüşe Diyarbakırlı atletlerin büyük bir ilgisi var. Kros ve yürüyüş kategorilerinde iyi olan sporcularımız, İzmir‘de dereceye girmek için mücadele edecekler. Yürüyüş Ligi adı altında düzenlenecek yarışmalarda başarılı olmak için iyi bir

çalışma dönemi geçirdik. İzmir‘de mutlaka başarılı olacağız" dedi.

Kaynak: İHA