Ceyhan Belediyesi‘nden Transfer Atağı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi‘nde mücadele eden Ceyhan Belediyesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce anlaşmaya varılan ABD‘li pivottan sonra yine ABD‘li Natasha Lacy ile anlaşma yapıldığı bildirildi.

Ceyhan Belediyepor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, pivot Tiffany Jasckson‘dan sonra Natasha Lacy‘nin de transfer ederek kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Sözlü, gelecek yıl seyir zevki yüksek taraftarın salonu dolduracağı bir basketbol oyunu ortaya koymak istediklerini belirterek, "Transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Şu anda görüşmekte olduğumuz ve küçük pürüzlerin kaldığı iki yabancı oyuncuyla da anlaşmak üzereyiz. Bu transferleri gerçekleştirdiğimizde kadromuzu daha da güçlenmiş olacak. Geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamak istemiyoruz" dedi.

1985 doğumlu ve 1.78 m boyundaki forvet oyuncu Lacy‘nin geçtiğimiz sezon İspanya‘nın Hondarribia-Irun takımında 11.2 sayı, 5.3 rebound ve 3.1 asist ortalamalarıyla oynadığı ve halen WNBA‘da LA Sparks takımının kadrosunda yer aldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA