Trabzonspor‘da Adrian Mierzejewski Israrı

2010-2011 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren kadrosunu yenileme yoluna giden Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş‘in verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İbrahim Yattara, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz, Ceyhun Gülselam ve Jaja gibi isimlerle yollarını ayıran Bordo-mavili takım gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için hem yurt içinde hem de yurt dışında transfer arayışlarına devam ediyor. Bordo-mavili takım Teknik Direktör Şenol Güneş‘in alınması yönünde rapor verdiği Polonyalı Adrian Mierzejewski‘yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Mierzejewski ile her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor, oyuncunun kulübü ile sürdürdüğü yoğun pazarlığı

noktalama aşamasına geldi. 5 Milyon Euro‘dan kapı açan Polonya kulübü indirime yanaşmazken, Bordo-mavili yöneticiler ise pazarlığı sürdürüyor. Trabzonspor bu oyuncudan istediği sonucu alamaması durumunda rotayı Sevilla‘ya çevirebileceği belirtiliyor.

Karadeniz ekibi Jaja‘dan gelecek olan 5 Milyon Euro‘nun tamamını transferde kullanmayı planlıyor. Bordo-mavili takımın gündeminde yer alan bir diğer isim ise Sevilla forması giyen Romaric var. Zokora‘nın hem takım arkadaşı hem de vatandaşı olan deneyimli orta saha oyuncusunu Adrian‘dan gelecek haber doğrultusunda kadrosuna katmaya çalışacağı öğrenildi.

SADRİ ŞENER: "DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Geçtiğimiz sezondan daha güçlü bir kadro kurmak için yurt içinde ve yurt dışında görüşmelerimiz sürüyor. Şimdiye kadar yaptığımız transferlerin yerinde ve bize güç katacak olan traünsferler olduğunu düşünüyorum. Görüştüğümüz isimleride kadromuza katarsak daha güçlü bir ekip ile yeni sezona başlayacağız. İddialı

bir kadromuz olacak. Öncelikli olarak hedefimiz şampiyonlar ligi elemelerini geçmek" dedi.

Kaynak: İHA