İlhan Cavcav Geleneği Bozmadı, 3 Genç Futbolcu Gençlerbirliği‘nde

Transfer çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını devam ettiren başkent ekibi, Dardanelspor‘dan 3 genç oyuncuyu kadrosuna kattı.

Transfer çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını devam ettiren başkent ekibi, Dardanelspor‘dan 3 genç oyuncuyu kadrosuna kattı.

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav gelenek haline getirdiği genç oyuncuları takıma kazandırma politikasına bu yılda sürdürdü. Dardanelspor‘dan transfer edilen genç oyuncular Ferhat Kaplan, Özgür İleri ve Sakıp Aytaç kırmızı - siyahlı ekip ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

    İlhan Cavcav Tesisleri‘nde düzenlenen imza töreninde Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Erkman, ihtiyaç duydukları yerlere transfer yaptıklarını, gelecek sezon için kadrolarını güçlendirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

    Amaçlarının ligde iyi bir konumda yer almak ve Avrupa Kupaları‘na katılmak olduğunu sözlerine ekleyen Erkman, takımın başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Oyuncular Ferhat, Özgür ve Sakıp ise iyi bir kulübe geldiklerini, Gençlerbirliği‘nin kendileri için iyi bir basamak ve sıçrama noktası olduğunu belirterek, transferlerin hem kendileri hem de takım için hayırlı olması temennisinde bulundular.

    Yapılan konuşmaların ardından 3 futbolcu kendilerini Gençlerbirliği kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.