Galatasaray Jose Antonio Reyes'i getirmek istiyor

Cana-Muslera takasıyla kaleci transferini başarıyla tamamlayan Galatasaray, şimdi de gözüne Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Jose Antonio Reyes'i kestirdi.

Geçtiğimiz günlerde Lazio'nun başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın sarı kırmızılı kulübe transferini tamamlayan Galatasaray Yöneticisi Ali Gürsoy, bu sefer İspanya'ya giderek Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Jose Antonio Reyes'i transfer etmek üzere girişimlere başladı.

Milliyet'in haberine göre Elmander, Selçuk İnan ve Ceyhun'u kadrosuna katarak transfer dönemine iddialı bir giriş yapan Galatasaray, geçen hafta Lorik Cana-Fernando Muslera takasıyla dördüncü transferini de bonservis bedeli ödemeden yaptı.

Şimdilerde rotayı golcü transferine çeviren sarı kırmızılı yönetimin İspanyol golcünün bonservisine 7 milyon avroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Atletico Madrid yöneticileriyle pazarlık masasına oturmak için İtalya'dan İspanya'ya geçen Ali Gürsoy'un Muslera transferinin ardından Reyes'i de sarı kırmızılı kulübe kazandırması bekleniyor.

2010-11 sezonunu Benfica'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki yıldız oyuncunun Madrid kulübüyle olan sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor.