Ordu‘da Halı Saha Final Maçını Fifa Kokartlı Hakem Yönetti

2011 Yılı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası‘nda Eski FİFA kokartlı hakem Ali Aydın‘ın yönettiği final maçını kazanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı şampiyon oldu.

Ordu‘da 1986 yılından buyana her yıl yapılmakta olan ve 2004 yılından buyana Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi tarafından organize edilen 2011 Yılı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası, oynanan final maçı ile sona erdi. Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Halı Sahasında oynanan final maçında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sanset Sağra takımları karşı karşıya geldi. Eski FİFA hakemi Ali Aydın‘ın yönettiği maçın normal süresi 1-1 berabere sona erdi. Penaltı atışları

sonucunda rakibini 5-4 mağlup eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, 2011 Yılı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası‘nın şampiyonu oldu.

Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Okur, Adalet Komisyonu başkanı Mustafa Gürbüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çağlıyan, İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, Sanset Sağra Genel Müdürü Hilmi Baruter, TFFHGD Ordu Şube Başkanı Cemal Gemici ve çok sayıda sporseverin izlediği final maçı sonrasında kupa töreni düzenlendi. Şampiyon olan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne kupasını Vali Orhan Düzgün verdi. Turnuvada 2. olan Sanset Sağra takımının kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Okur, 3.

olan Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımının kupasını Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Gürbüz, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Defterdarlık takımının kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çağlıyan verdi.

Kaynak: İHA