Kayak Milli Takım, Kamp İçin Yurt Dışına Gitti

Erzurum kampını tamamlayan 17 Yaş Altı Kayakla Atlama milli takım oyuncuları yaz kampı için Slovenya ve Avusturya‘ya gitti.

Erzurum kampını tamamlayan 17 Yaş Altı Kayakla Atlama milli takım oyuncuları yaz kampı için Slovenya ve Avusturya‘ya gitti.

    Kış ve yaz mevsimlerinde kayakla atlama yarış ve kamp çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kayakla atlama milli sporcuları Faik Yüksel ve Muhammed İrfan Çintımar‘ın da aralarında bulunduğu 9 kişilik milli takım yaz kampı için Slovenya‘ya gitti. Milli takım sporcuları bu ülkede Kayakla Atlama FIS Yarışlarına katılacak.             

    Mevsim yaz olduğu için atlama takımı, kar yerine yapay çim üzerine atlayış gerçekleştirecek. Kayak Milli Takımı Başantrenörü Vosja Bajch nezaretinde Erzurum‘da yoğun kamp çalışmalarını tamamlayan sporcular Faik Yüksel ve Muhammed İrfan Çintımar, "Erzurum‘da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Slovenla ve Avusturya‘daki kamp çalışmaları ve düzenlenecek yarışmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Önümüzde uzun yıllar var, bu dönemde çok iyi çalışıp, uluslararası arenada ülkemize madalyalar kazandırmak istiyoruz. Kendimize güveniyoruz, kısa sürede büyük aşama katettiğimize inanıyoruz. Her geçen gün Avrupalı sporcularla aramızdaki mesafeyi kapatıyoruz. Katılacağımız yarışlarla da tecrübe kazanıp, bir gün mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.