Villarreal Fenerbahçeli Cristian Baroni'ye talip oldu

Şampiyonlar Ligi için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'ye İspanya'dan sevindirici haber geldi.

Sarı-lacivertli teknik heyetin istikrarının olmaması ve mücadeleden yoksun olması nedeniyle kadroda düşünmediği Cristian Baroni'ye alıcı çıktı. Yeni sezona yeni bir kadroyla girmek isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Villarreal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızına resmen talip oldu. Ülkesinde tatilde olan Sambacıyla temasa geçen İspanyol ekibi olumlu cevap aldı.

"KULÜPLE ANLAŞSIN YETER"


Brezilyalı yıldızın menajeri Raward Mezher vasıtasıyla yapılan görüşmlerde Cristian, "İspanya'da oynamak benim hayalim. Siz Fenerbahçe'yle bonservis sorununu hallederseniz sorunsuz bir şekilde anlaşırız" dediği öğrenildi. Baroni'den olumlu cevap alan Villarreal yönetcileri de daha sonra srı-lacivertli kulüple temas geçti. Cristian'ı transfer etmek istediklerini kulübe ileten İspanyollar'dan F.Bahçe yönetimi ise 5 milyon euro bonservis bedeli talep etti.

Sarı-Lacivertli yönetimin istediği rakamı çok bulan İspanyol kulübünün de 3 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Cristianı elden çıkarıp hem yabancı kontenjanını boşaltmak hem de yapılacak transfere kaynak oluşturmak isteyen F.Bahçe'nin, Villarreal'le yapılan görüşmelerde "Biz Cristian'ı 2 sezon önce 6 milyon euroya aldık. Oyuncumuza talip olduysanız belirlediğimiz rakamı ödemek zorundasınız. Bu son fiyatımızdır" dediği ve tok satıcı rolüne giridği öğrenildi.

"MUTSUZUM"


Cristian'da son noktaya kadar ısrar etmeyı planlayan İspanyollar'ın da rakamı 4 milyon euroya çıkarmayı planladığı ancak şimdilik bekleme sürecine girdiği belirtildi. Villarreal'ın Cristian'a da yıllık 1.5 milyon euro civarında bir rakam ödemeyi düşündüğü belirtilirken, Fener'den istediği cevabı alamaması halinde Brezilyalı yıldızı da devreye sokacağı ifade edildi. Baroni'nin Fener'de mutsuz olduğunu söylemesi bonservisinde kolaylık istemesi planıyla Villarreal, işi bitirecek.