Nihat Özdemir Bitlisli Hemşerilerine Fenerbahçe’Yi Anlatı

Fenerbahçe Başkanvekili ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Bitlisli hemşerilerine Fenerbahçe’yi ve hedeflerini anlattı.

Fenerbahçe Başkanvekili ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Bitlisli hemşerilerine Fenerbahçe’yi ve hedeflerini anlattı.

    Memleketine ziyaret amacıyla Bitlis’e gelen Özdemir, Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Belediye parkında AK Parti ilçe teşkilatının seçim bürosunda hemşerileriyle bir araya geldi. Hemşerilerine Fenerbahçe’nin başarılarını ve hedeflerini anlatan Özdemir, AK Partili Bitlis Milletvekili adayları için hemşerilerinden destek istedi.

    Hemşerileriyle sık sık bir araya gelemediğini ancak bu gün hemşerileriyle bir arada olabildiği için son derece mutlu olduğunu kaydeden Özdemir, “Önümüzde bir seçim süreci var. Bu seçim sürecini Allah ülkemize ve Bitlis’imize hayırlı uğurlu etsin. Hemşerilerim yine her zaman olduğu gibi bu seçimde de memleketimize en çok hizmeti getirecek olanlara destek olsunlar.” dedi.

    ‘‘Seçimleri bir yana bırakalım birazda Fenerbahçe’mizden bahsedelim.‘‘ diyen Özdemir şöyle devam etti:

    “Geçen seferde söylemiştik. Fenerbahçe’nin bir özelliği var. Fenerbahçe’nin başkanı ve 15 tane yönetim kurulu üyesi var. Hemen hemen bu 15 tanenin 10 tanesi ya Doğu Anadolulu ya da Güneydoğu Anadolu bölgesinden gelen arkadaşlarımızdır. Benim gibi Bitlisli olan bir de Vedat Olcay var. Yıllardır Fenerbahçe’nin genel sekreterliğini yapıyor. Başkanımız Aziz yıldırım Diyarbakır, Ergani’lidir. Kardeşi yine öyle, bizim içimizden gelen çok sayıda arkadaşımız şu anda Fenerbahçe’dedir. Fenerbahçe’miz 18 defa şampiyon oldu. Bu bugün belki 20 olacaktı ancak son haftalardaki Denizli ve Trabzon maçlarından dolayı 2 şampiyonluğu kaybettik. Eğer bugün 20. şampiyonluğumuz olsaydı. Göğsümüzde 4. yıldızı taşıyor olacaktık. İnşallah onu da göreceğiz.” dedi.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘la birlikte göreve geldiklerinde Fenerbahçe’nin bütçesinin 11 milyon dolar olduğunu belirten Özdemir, yönetimi devraldıktan sonra Fenerbahçe’nin bu günkü bütçesinin 270 milyon dolara ulaştığını söyledi.

    Fenerbahçe’nin yaptığı tesisler hakkında da hemşerilerine bilgi veren Özdemir, Fenerbahçe’nin bir Anadolu takımı olduğunu ve hedefinin yalnız Türkiye’de değil, tüm spor dallarındaki takımlarıyla birlikte Avrupa’da başarılı olmak olduğunu söyledi. Özdemir şöyle devam etti:

    “Hedefimiz tüm Avrupa’da Fenerbahçe’nin bayrağını dalgalandırmaktır. Bu sebeble lig sona erer ermez transferlere başladık. İlk olarak Emenike’yi transfer ettik. Emenike’nin Fenerbahçe’ye çok şey katacağına inanıyoruz. Orhan Şam‘ı transfer ettik ve kendisinden çok ümitliyiz. Kayserispor‘dan Serdar’ın transferini bitirdik. Birkaç transferimiz daha olacak. Transferlerimiz sonunda işte gerçek Fenerbahçe budur diyebileceksiniz.”

    Hemşerilerini Fenerbahçe’nin maçlarını izlemeye davet eden Özdemir, hemşerilerine Fenerbahçeli bazı futbolcuları Bitlis’e getirerek maç yapacaklarının da müjdesini verdi.

    Limak’ın yönetim kurulu başkanı olduğunu ve bu bölgeye yatırım yapmaktan mutlu olduğunu aktaran Özdemir, “Doğu Anadolu’da Limak’ta çalışan işçi sayısı 12 bini buldu. Yatırımlarımız hizmetlerimiz devam ediyor. Bu bölgeler büyüyor. Norşin’den geçerken her yerde inşaat yapıldığını gördüm. Yatırımlar yapıldığını gördüm. Allah devletimize zeval vermesin. Her yerde söylüyorum, bu bölgelerin tek sorunu var oda işsizlik başka bir sorunumuz yoktur. Eğer işsizliği çözersek tüm sıkıntıları çözmüş olacağız. Bu devletin de bu sorunu çözeceğine inanıyorum.” diye konuştu.

    Tatvan’da Bitlis Tatvan Fenerbahçeliler Derneği‘nin de kurulacağını aktaran, Özdemir, derneğin açılışına Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli bazı futbolcuları da getireceklerini sözlerine ekledi.

    Ak Parti Bitlis milletvekili 3. sıra adayı M. Zeki Peker ise, Özdemir’in Bitlis’e olan katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, Bitlis’in bundan sonra hizmet göreceğini sözlerine ekledi.

    Özdemir’in konuşmasından sonra parkta Fenerbahçe formaları dağıtıldı.