Trabzonspor, Amansız Takibini Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig‘de 76 puanla Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, bitime 2 hafta kala Fenerbahçe’yi takibini sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig‘de 76 puanla Fenerbahçe’nin ardından averajla ikinci sırada yer alan Trabzonspor, bitime 2 hafta kala Fenerbahçe’yi takibini sürdürüyor.

    Son oynanan maçta Bucaspor deplasmanında 89. dakikada Umut’la bulduğu golle şampiyonluk umutlarını son iki maça taşıyan bordo - mavililer, kalan maçlarını da kazanıp Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

    Uzun bir suskunluk döneminin ardından Bucaspor maçında attığı golle galibiyette önemli rol oynayan golcü oyuncu Umut Bulut, son 2 maçlarını da kazanıp Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

    Bucaspor deplasmanında 88. dakika yedikleri golle skorun 1-1 olmasına rağmen maçı kazanacaklarına olan inançların tam olduğunu anlatan Burak, “Golü yediğimizde arkadaşlarımla göz göze geldik, dakikaya baktık. 88. dakikadaydık ve gol atacağız dedik. Ben de inanıyordum. Son dakikalarda attığımız gollerle çok maç kazandık, belki de bunun psikolojik gücüyle bunu düşündük. Gol atacağımıza inanıyorduk. Sonuçta bana nasip oldu. Bu mutluluğu yaşatıp, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağımızı gösterdik.” dedi.

    Ligde 4 hafta aranın ardından tekrar gol attığını hatırlatan Umut, “Sonuçta bu bir takım oyunu. Ben de bu sezon 11 gol attım, 11 gol de az değil. Her attığımda da puan kazandırdım takımıma. Bu sene maşallah Burak çok iyi. Jaja ve ben de elimizden geldiğince katkı sağlıyoruz. Daha fazla gol atabilirdim ama kısmet olmadı.” ifadelerini kullandı.

    Bucaspor maçında da 2 tane yüzde yüz pozisyonu değerlendiremediğini anlatan deneyimle golcü, şöyle devam etti:

    “Son haftalarda bir an önce galibiyet gelsin, gol gelsin diyorsunuz ama olmuyor. Bundan sonra kalan 2 maçımızı da kazanıp Allah izin verirse şampiyon olmak istiyoruz. Ama Fenerbahçe’nin de puan kaybetmesini bekliyoruz tabii ki.”