Eskişehirspor’Da Artık Tek Hedef Transfer

Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımın başına gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayarak Avrupa kupaları yolunda iddialı bir duruma gelen Eskişehirspor, son 6 haftada aldığı kötü sonuçların ardından tüm hedeflerini kaybetti.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımın başına gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayarak Avrupa kupaları yolunda iddialı bir duruma gelen Eskişehirspor, son 6 haftada aldığı kötü sonuçların ardından tüm hedeflerini kaybetti. Son olarak kendi sahasında Kayserispor’a yenilen Eskişehirspor, artık tamamen gelecek yılın hesaplarını yapmaya başladı.

    Son 6 haftada aldığı 3 mağlubiyet 3 beraberlik ile sadece 3 puan toplayabilen Eskişehirspor’da artık tüm hesaplar gelecek yıla göre yapılıyor. Gelecek yıl ligde zirvede mücadele edecek bir ekip kurmak isteyen Eskişehirspor, Avrupa hedefinden uzaklaşmasının ardından transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

    Bu aşamada daha önce görüşme yapan oyunculara imza attırmaya hazırlanan Eskişehirspor, diğer taraftan takımdan gidecek oyuncuların hesaplamasını yapıyor.

    Transfer görüşmeleri için bir süredir yurtdışında bulunan Eskişehirspor İkinci Başkanı Mesut Hoşcan, transfer etmeyi planladıkları Almanya’daki gurbetçi oyuncularla görüşüyor. Burada gerekli görüşmeleri yaparak Eskişehir’e dönen Hoşcan’ın tekrar Almanya giderek, anlaştıklarını gurbetçi oyuncularla geri dönmesi bekleniyor.

    Hoşcan’ın Almanya’da Teknik Direktör Bülent Uygun‘un isteği doğrultusunda Duisburg takımında oynayan Sefa Yılmaz, Nürnberg takımında oynayan Mehmet Ekici ve yine Almanya‘da top koşturan Deniz Yılmaz ile bir dizi temaslar yaptığı öğrenildi.

    Bu arada transfer yapacağı yabancı oyucular için de girişimleri sürdüren Hoşçan, Almanya’dan sonra Portekiz’e geçerek, burada Braga takımında oynayan savunma oyuncusu Paulo ile de görüştüğü öğrenildi.

    ÜMİT KARAN DA GÖNDERİLECEKLER ARASINDA

    İsimler konusunda bir açıklama yapmayan ikinci başkan Mesut Hoşcan yaptığı değerlendirmede, "Bir takım görüşmeler yaptım ancak şuan için netleşen bir durum yok. İşlerim için yarın Almanya‘dan döneceğim ancak iki gün sonra tekrar Almanya‘ya gideceğim. İsimler konusunda şuan bir açıklama yapmıyoruz ancak anlaşma sağlandığı takdirde bütün herkese gerekli bilgiler verilecek. Yaptığımız ön görüşmeler gayet olumlu geçti. Önümüzdeki haftadan itibaren transferler gerçekleşebilir." dedi.

    Takımdan gönderilecek isimler üzerinde de çalışan Eskişehirspor, ilk etapta sakatlıklardan kurtulamayan Tello ile yollarını ayıracak. Saha içerisinden çok saha dışındaki olaylarıyla gündeme gelen Batuhan’ın da iyi bir forvet bulunması durumunda satılacağı, ayrıca Ümit Karan’ın da gönderilecekler listesinde bulunduğu öğrenildi.