Ünal Aysal: Arda Avrupa İçin Henüz Değil

Galatasaray Kulubü Başkan adayları arasında yer alan Ünal Aysal, başkan seçilmesi halinde üç yıl içinde Galatasaray‘ın istediği seviyeye ulaşacağını söyledi.

Galatasaray Kulubü Başkan adayları arasında yer alan Ünal Aysal, başkan seçilmesi halinde üç yıl içinde Galatasaray‘ın istediği seviyeye ulaşacağını söyledi.

Galatasaray‘ın Kalamış Tesisleri‘nde üyelerle bir araya gelen Aysal, yapacağı projeler konusunda üyeleri bilgilendirdi.

    Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan adayı Aysal, kulüp olarak sadece futbol düşünmediklerini ifade ederek, "Bütün branşlarda şampiyonluğu hedefliyoruz. Ancak bunu ilk senede yaparız dersek pozitif olmayız. Üç sene sonrasında bütün hedeflerimizi gerçekleştiririz." dedi.

Futbol kamuoyunda Ünal Aysal‘ın takımın başına getireceği teknik direktör isimleri içinse Aysal, şöyle konuştu:

"Üç adayımız var. Öncelik üç tane adayımız yer alıyor. Karar merci biz değiliz. Yönetimdeki arkadaşların kararları da rol oynayacaktır. birde bunun yanında hala yönetime seçilmedik. Yönetime seçildikten sonra Galatasaray ismi getireceğimiz kişiyi ikna edecektir. Bizim şu anda doğru karar vermemiz gerekiyor."

ARDA, AVRUPA‘YA GİTMEYE HAZIR DEĞİL

Galatasaray‘ın yıldız futbolcusu Arda Turan, konusunda ise Ünal Aysal, basın mensuplarına şu değerlendirmede bulundu:

"Galatasaray‘da kalıp kalmama Arda Turan‘a bağlı. Bence Arda getmeye hazır değil. Bugün giderse kendisine yazık olur. Biz onu biraz daha geliştirip o kapıyı açararız. Bu Galatasaray olarak bizim mesuliyetimizdir."

Bir gazetecinin, "Gelecek yıl Galatasaray Avrupa‘da olmayacak. Türk Telekom Arena‘ya yıldız oyuncu gelecek mi?" sorusuna Aysal, "Galatasaray gelecek yıl Avrupa‘da olmayacaktır. Takım bu yıl bir trafik kazasıı geçirdi. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi‘ne gidemedik. Ancak taraftarlar gelecek yıl Avrupa takımlarını stadımızda seyredecektir. Yabancı takımları Türkiye‘ye getirerek onlarla maçlar oynayacağız. Gelecek yılı boş geçirme lüksümüz yok. Bir sonraki seneye oyuncularımızı hazırlamalıyız." diye konuştu.

Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri‘nde Servet Çetin ile Cem Sultan arasında yaşanan tartışmaların normal olduğunu gelecek yıl bu durumun daha da az olacağını kaydetti.