Çankırı Belediyespor - Alanyaspor Maçı Anneler İçin Oynanacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup‘ta yarın oynanacak olan Çankırı Belediyespor - Alanyaspor maçında tribünlerin tamamı kadınlardan oluşacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup‘ta yarın oynanacak olan Çankırı Belediyespor - Alanyaspor maçında tribünlerin tamamı kadınlardan oluşacak.

    Anneler Günü dolayısıyla böyle bir organizasyona imza atan Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Türkiye‘de bir ilki daha gerçekleştirecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

    Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade eden, yarın da Çankırılı kadınları sevgi, dostluk ve dünya anneleri için Atatürk Stadı‘na davet eden Başkan Karaali, "Pazar günü meşin yuvarlağa sadece anneler için dokunulacak. Futbolcuların, teknik heyetin anneleri, eşleri, çocukları ve Çankırılı kadınlarımız hep birlikte bu coşkuya ortak olacağız.‘‘ diyerek şöyle konuştu:

    ‘‘Tüm Çankırılı ve futbola sevdalı kadınları yarınki maça davet ediyorum. 2009 yılından bu yana Çankırı‘da futbolun şiddetli yüzünü değil, centilmen yüzünü göstermeye çalıştık. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etmeye gayret ettik. Yarın Çankırılı kadınlar sevgi, dostluk ve dünya anneleri için Atatürk Stadı‘nı dolduracak. Sırf kadınların izlediği bir futbol maçında neler olacağını birlikte görelim. Var mısınız?"

    Maç organizasyonundan önce Çankırı’nın önemli ses sanatçılarından Sevgi Petek‘in bir konserle futbol sever kadınları coşturacağı da belirtilirken, Başkan Karaali, anneler günü nedeniyle oluşturulan bu projede kendilerine destek verenlere de teşekkür ederek, ‘‘Bize destek vererek annelerimizi hediyesiz bırakmayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Yönetim Kurulu‘na teşekkür ediyoruz.‘‘ dedi.

    Başkan Karaali, anneler günü nedeniyle oynayacakları lig maçına bayan hakem talebinde bulunduklarını, bunu da Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu‘nun anlayışla karşıladığını ve bayan hakem görevlendirdiğini söyledi.

    Yarın saat 15.30‘da Çankırı Atatürk Stadı‘nda oynanacak karşılaşmayı FIFA kokartlı bayan hakem Dilan Deniz Gökçek yönetecek. Gökçek‘in yardımcılıklarını ise Sibel Yamaç ve Belgin Kumru yapacak. Bu anlamlı maçın dördüncü hakemi ise yine bir bayan Neslihan Muratdağı görev yapacak.