Beşiktaş Taraftarı Takımını Coşkuyla Karşıladı

Spor Toto Süper Lig‘in 32. haftasında Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylar nedeniyle Bursa‘ya girmelerine izin verilmeyerek Orhangazi‘den geri çevrilen Beşiktaş taraftarı takımların Yalova‘nın Topçular iskelesinde coşkuyla karşıladı.

Bursa‘nın Orhangazi ilçesinde bekletildikten sonra geri çevrilen Beşiktaşlı taraftarlar Topçular Feribot İskelesinde kendilerine yapılan tüm uyarılara rağmen gitmeyerek Beşiktaş oyuncu ve idarecilerini taşıyan otobüsün geçişini beklediler. 8 otobüsle Topçular Feribot İskelesine gelen Beşiktaşlı taraftarlar burada Bursaspor ve taraftarlarına da tepki gösterdiler. Slogan ve tezahüratlarla Beşiktaş kafilesini bekleyen taraftarlar takımın gelmesi ile otobüslerin çevresini sardı. Meşaleler ve sloganlarla

Beşiktaşlı oyunculara ve yöneticilere sevgi gösterisinde bulunan Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaşlı yöneticilerin ikazları üzerine takımı taşıyan otobüsün geçmesine izin verdiler. Hızla Eskihisar 2 isimli feribota bindirilen Beşiktaşlı futbolcu ve yöneticileri taşıyan otobüsler feribotun hemen hareket etmesi ile birlikte Eskihisar‘a geçtiler. Taraftarlar ise takımın gitmesinin ardından otobüslere binerek feribotla İstanbul‘a hareket etti.

Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı ise taraftarların ve takımın gelişi ile ilgili geniş güvenlik önlemleri aldı. Topçular İskelesi‘nde alınan önlemleri Yalova Valisi Osman Çapalı ve Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız‘da yerinde takip ettiler.

Kaynak: İHA