Trabzonspor Semih Şentürk için yeniden devreye girdi

Transfer dönemlerinde Trabzonspor'un gözdesi olan ve bir türlü kulübünden koparılamayan golcü için Fırtına tekrar devrede. Semih Şentürk'ün Fener ile sözleşme yenilemediğini bilen Bordo-Mavili yönetim, yeni stratejilerle çalışacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un iki milli oyuncusu Selçuk ve Ceyhun ile ilgilendiği iddiaları spor kamuoyunda sık sık dillendirilirken, bu kez Bordo-Mavili ekibin atağa kalktığı öğrenildi. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe geldiği dönemden bu yana Karadeniz temsilcisinin golcü arayışları paralelinde hep ilk sırayı alan Semih Şentürk, tekrar Fırtına'nın gündemi oldu. Kulübünde aradığı forma şansını ancak sakatlıklar yaşandığı anda bulabildiği için rahatsızlığı bilinen ve halen Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen golcü ile temasların en kısa zamanda başlatılacağı bildirildi.

Daha önce Semih Şentürk'ü bizzat arayıp, “Seni takımımda görmek istiyorum. Kapımız her zaman açık” diyen Trabzonspor'un teknik patronu Şenol Güneş'in de yeni sezon planları doğrultusunda bu tip transfer görüşmelerinin erken şekillendirilmesini istediği belirtiliyor. Semih Şentürk-Trabzonspor temaslarında Bordo-Mavililer'in direkt oyuncunun menaceri aracılığı ile teklif yapacağı da edinilen bilgiler arasında. Zira, yakın geçmişe kadar çok iyi diyaloglar içerisinde olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın arası hayli kötü.

Bu tablo hatırlanacağı gibi Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında ligin ikinci yarısının ikinci haftasında oynanan maça da yansımış, ikili ayrı bölümlerde oturmuştu. Hatta Yıldırım'ın misafiri Şener'e, "Hoşgeldin" dahi demediği ortaya çıkmıştı. O nedenle bu kez Bordo-Mavili ekibin kurmaylarının nezaketen bile olsa Fenerbahçe'ye durumu bildirmeyeceği dile getirildi.