Muratpaşa Belediyespor Kupaya Uçtu

Bayanlar Hentbol Challange Kupası‘nda tüm rakiplerini saf dışı bırakarak finale kadar yükselen Muratpaşa Belediyespor, final karşılaşmasının ilk ayağı için Fransa‘ya gitti.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Challange Kupası final maçında Fransız temsilcisi Mios Biganos takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordeaux kentinde oynanacak karşılaşma 8 Mayıs Pazar günü yerel saatle saat 17.00‘de başlayacak.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Fransa‘dan avantajlı skorla dönerek Antalya‘da oynanacak olan kupa maçında, kendi saha ve seyircisi önünde kupayı kaldırmak istiyor. Antrenör Birol Ünsal, "Türk Hentbol tarihinde bir ilki başarmak istiyoruz. Gün geçtikçe kupayı kazanacağımıza daha çok inanmaya başladık. Fransa‘daki maçtan avantajlı skorla dönersek, Antalya‘da kupayı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Bayan Hentbol Takımı oyuncuları da Fransa yolculuğu öncesinde iddialı konuştu. Kupa mücadelesi süresince çok emek verdiklerini ifade eden Muratpaşa Belediyespor Kaptanı Nalan Çolak, ‘‘Takımda iyi dayanışmayla finale yükseldik. Kupayı alarak emeğimizin karşılığını almak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA