Karabükspor‘da "Teşvik Primi" Tepkileri Sürüyor

Kardemir D.Ç Karabükspor‘da, Fenerbahçe maçı öncesi çıkan teşvik primi haberleri için tepkiler sürüyor.

Karabükspor Futbol Şube sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz, "Kardemir Karabükspor futbol takımı dün olduğu gibi bugünde ve yarın da Türk futbol kamuoyunda elde ettiği haklı ve gururlu duruşuna devam edecektir" dedi.

Kardemir Karabükspor‘un bir işçi takımı olduğunu anlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bu işçiler bin 500 derece sıcaklığın karşısında çalışarak ve kazancının bir kısmını bu kulübe gelir olarak aktarıyor. Karabükspor bu işçilerin küçük ama onurlu ve büyük hayalleri olan kentin takımıdır. Bu özellikleri hissedebilen futbolcularla kurduğumuz Kardemir Karabükspor futbol takımı dün olduğu gibi bugünde ve yarın da Türk futbol kamuoyunda elde ettiği haklı ve gururlu duruşuna devam edecektir. Kardemir Karabükspor ve futbolcuların üstünden bizleri haksız ithamlarla, ispatsız ve delilsiz

cümleleri sarf ediyor ise bunlarla ilgili gerekli cevapları dik duruşumuzla her yerde göstermeye devam edeceğiz. Kardemir Karabükspor‘da futbol oynayan her bir futbolcumuza inanmaya desteklemeye devam edeceğiz. Böyle bir takım kurabildiğimiz için camiamız gibi bizlerde gurur duymaktayız."

Sezonun bitimine 3 hafta kaldığını hatırlatan Yılmaz, "Bizim bu üç maç sonunda hedefimiz 9 puan almaktır. Oynadığımız futbol ile gündeme gelmek isteyen küçük bütçeli büyük hayalleri olan takımımızın kimle oynadığı değil, o maçın sonunda üç puanı alacak skorun peşindeyiz. Unutulmamalıdır ki, geçen sene Bank Asya 1. Ligi‘nde sezon bitimine haftalar kala Süper Lig‘e çıkmayı garantilemiş olsak bile gerek düşme potası gerekse ilk 6‘yı hedefleyen takımlara oynadığımız maçlarda aynı disiplini devam ettirerek

ligin sonunda rekorları altüst eden en ufak şaibede adı geçmeyen bir kulüp olduk. Hedefimiz geçen yılki bu istikrarı ve dik duruşumuzu bu sezonda lig sonuna kadar sürdürmektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA